Eazy plug zaaitray

Eazy Plug® is een organische plug die speciaal is samengesteld voor een optimale kieming van zaden of snelle worteling van stekken.
De pluggen bestaan uit een mengeling van veen, perliet, kokosgruis, een basisbemesting en andere componenten die samen zorgen voor een super makkelijke kant en klaar oplossing voor zaaien en stekken.

Beschrijving

Eazy plug zaaitray

Eazy plug zaaitray/ stektray

De voordelen van Eazyplug :

1) Een vooraf bepaalde pH en EC waarde met buffering:

Door toevoeging van speciale componenten is de pH en EC waarde gebufferd. Dit betekent dat de Eazy Plug® zijn waardes zal behouden, zelfs na toevoeging van voedingsstoffen. Hierdoor zijn de waardes stabieler, minder gevoelig voor fouten en makkelijker te beheersen.

2) Open structuur waardoor de water/lucht huishouding altijd goed is:Teveel water geven is bijna niet mogelijk. De Eazy Plug® draineert het teveel aan water uit. Er blijft hierdoor altijd voldoende lucht over voor een gezonde wortelvorming.

3) Grote buffer :

Door de uitstekende buffereigenschappen van deze pluggen wordt voorkomen dat de plant stress krijgt. Dit bevorderd natuurlijk de groei. Uiteindelijk kan dit een kortere teeltcyclus bewerkstelligen.

4) Basisbemesting voor de eerste 2-3 weken:De pluggen zijn voorzien van een basisbemesting voor de kwetsbare eerste 2-3 weken. Door de opbouw (buffer) van de pluggen kan er eigenlijk nooit sprake zijn van overbemesting. U kunt hierdoor al direct vanaf de start voeding/meststoffen kunt toevoegen.

5) Compatibiliteit met steenwol:Door de opbouw en structuur van de pluggen kunnen deze zonder problemen op steenwol worden geplaatst.

6) Gestabiliseerd “verlijmde” plug:De pluggen zullen altijd hun oorspronkelijke vorm en stevigheid houden. Dit voorkomt wortelbeschadiging tijdens het verplanten.

7) Volledig te composteren :De Eazy Plug® bestaat grotendeels uit organisch materiaal en is als geheel composteerbaar. Hierdoor zijn ze eenvoudig af te voeren en na gebruik zelfs als bodemverbeteraar in te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eazy plug zaaitray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eazy plug zaaitray

Lees meer