Aanbieding!

Ecostyle Kamerplanten Voeding 500 ml

4,85

100% natuurlijke ECOstyle Kamerplanten voeding
Kamerplanten zorgen voor sfeer in huis en ze zijn ook nog eens goed voor het zuurstofgehalte. Wil jij gezonde planten met een uitbundige bloei en diepgroene bladeren?

Beschrijving

Ecostyle Kamerplanten Voeding 500 ml

Ecostyle Kamerplanten Voeding 500 ml

100% natuurlijke ECOstyle Kamerplanten voedingKamerplanten zorgen voor sfeer in huis en ze zijn ook nog eens goed voor het zuurstofgehalte. Wil jij gezonde planten met een uitbundige bloei en diepgroene bladeren? Geef ze dan natuurlijke Kamerplanten voeding van ECOstyle. Extra voeding is nodig, omdat naar verloop van tijd niet genoeg voeding meer in de grond zit. De plant krijgt hierdoor onvoldoende voeding binnen om goed te kunnen groeien en bloeien. Deze vloeibare voeding is uitermate geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten. Hiermee stimuleer je de plant tot vorming van diepgroen blad en een uitbundige bloei. De plantenvoeding van ECOstyle is 100% organisch en daardoor goed voor het milieu.

 • Voor gezond groeiende planten
 • Plantenvoeding is 100 % natuurlijk en bevat organische mest
 • Verbeterde schenkbaarheid en receptuur

  Zo haal je alles uit jouw Kamerplanten voedingDeze vloeibare voeding is uitermate geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten. Deze bijzondere meststof stimuleert de plant tot vorming van diepgroen blad en een uitbundige bloei. De inhoud van de 1000 ml fles is goed voor 100 liter kamerplantenvoeding!.Tip voor een volle plantGeef planten de ruimte om te kunnen groeien.Gebruiksaanwijzing

 • Voor het gebruik de fes goed schudden
 • Vermeng een kwart maatdop voeding met 1 liter water
 • Geef de kamerplanten 1 keer per week voeding
 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Ecostyle Kamerplanten Voeding 500 ml

  4,85Toevoegen aan winkelwagen