Aanbieding!

Ecostyle Orchideeën Voeding 500 ml

5,80

100% natuurlijke ECOstyle Orchideeën voeding
Orchideeën hebben de juiste voedingstoffen nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Het geven van 100% organische Orchideeën voeding van ECOstyle zorgt voor een langdurige en uitbundige bloei van de plant. Orchideeën voeding verhoogt tevens de weerstand en geeft de bloem een intense kleur.

Beschrijving

Ecostyle Orchideeën Voeding 500 ml

Ecostyle Orchideeën Voeding 500 ml

100% natuurlijke ECOstyle Orchideeën voedingOrchideeën hebben de juiste voedingstoffen nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Het geven van 100% organische Orchideeën voeding van ECOstyle zorgt voor een langdurige en uitbundige bloei van de plant. Orchideeën voeding verhoogt tevens de weerstand en geeft de bloem een intense kleur. Het heeft een onbeperkte houdbaarheid en zit in een handige schenkflacon. De vloeibare Orchideeën Plantenvoeding bevat specifiek op deze omvangrijke plantengroep afgestemde voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen. De fles Orchideeën voeding van ECOstyle bevat voldoende meststof voor maar liefst 25L voeding (10 ml per liter water). Zo kun jij extra genieten van jouw orchidee!

 • Voor een langdurige bloei
 • Plantenvoeding is 100 % natuurlijk en bevat organische mest
 • Verbeterde schenkbaarheid en receptuur

  Voor de rijkste bloei van jouw orchideeOrchideeën zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Je ziet ze als losse plant in potten, maar ook in bloemstukken komen ze goed tot hun recht. Wil jij ook uitbundig bloeiende orchideeën? Geef ze dan Orchideeën plantenvoeding van ECOstyle. Hou daarnaast ook rekening met de standplaats en met de hoeveelheid water die je ze geeft.Tip voor de mooiste orchideeënOrchideeën in pot? Zorg ervoor dat de wortels de bodem niet raken. Anders kunnen ze verstikken doordat ze teveel water opnemen. Gebruik speciale orchidee potten. Deze hebben een randje zodat je de orchidee met pot en al erin kunt zetten.Gebruiksaanwijzing

 • Voor het gebruik de fes goed schudden
 • Vermeng een kwart maatdop voeding met 1 liter water
 • Geef de Orchidee 1 keer per week voeding
 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Ecostyle Orchideeën Voeding 500 ml

  5,80Toevoegen aan winkelwagen