Aanbieding!

Ecostyle Tuinmest

7,7018,38

Universele meststof voor de gehele tuin
Tuinmest is een basis meststof en kan uitstekend gebruikt worden in de siertuin, moestuin, border en voor het gazon. Door zijn natuurlijke samenstelling komt Tuinmest na het strooien geleidelijk vrij, waardoor de meststof ca. 3 maanden voeding afgeeft.

Artikelnummer: 3757-4870 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ecostyle Tuinmest

Ecostyle Tuinmest

Universele meststof voor de gehele tuinTuinmest is een basis meststof en kan uitstekend gebruikt worden in de siertuin, moestuin, border en voor het gazon. Door zijn natuurlijke samenstelling komt Tuinmest na het strooien geleidelijk vrij, waardoor de meststof ca. 3 maanden voeding afgeeft. Wist je dat Tuinmest gelijktijdig met onze AZ-Kalk gestrooid kan worden? Krachtig groeiende gewassen, zoals rozen, kool en prei stellen een extra bemesting op prijs.Tuinmest geeft weerbare planten, bomen en een sterk gazon. De 100% organische meststof is zo samengesteld dat je deze universele tuinmest in de hele tuin kan gebruiken. De ECOstyle Tuinmest geeft voeding aan siertuin, struiken, bomen en het gazon. Dit zorgt voor een rijkbloeiende siertuin. Ook bij zonnig weer kan deze ECOstyle-meststof gebruikt worden, omdat er geen kans op verbranding aanwezig is!

 • Tuinmest geeft 120 dagen voeding
 • Tuinmest is geschikt voor de gehele border of siertuin
 • Tuinmest zorgt voor gezonde, weerbare planten en bomen

  De juiste voedingsstoffen voor jouw gazon, vaste planten, struiken en bomenGebruik Tuinmest tijdens diverse periodes in het jaar voor een goede groei en bloei van alle planten in jouw tuin en het gazon. Verdeel de mest gelijkmatig over de tuin, het gazon of in potten. Bij droog weer is het verstandig te sproeien om de werking te versnellen..Tips voor snel herstel van kale plekken in het gazon

 • Strooi gelijktijdig ECOstyle AZ-Kalk voor het op peil houden van de zuurgraad

  Gebruiksaanwijzing

 • Verdeel Tuinmest gelijkmatig over de bodem of het gazon en hark het daarna licht in
 • Twee tot drie maal per jaar bemesten is meestal voldoende voor een prachtig groeiresultaat
 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Maat

  , ,

  Levertijd

  Ecostyle Tuinmest

  7,7018,38Opties selecteren