Aanbieding!

Ecostyle Vaste Planten Actief 500 ml

4,85

Een natuurlijke boost voor in de siertuin
VastePlanten Actief geeft de planten in de siertuin extra stimulans in perioden waarin de planten veel vragen of bij minder goede weersomstandigheden. De VastePlanten Actief bevat micro-organismen die de basis zijn voor een gezonde plant. Ze zetten zich vast op de wortels van de plant en verbeteren de opname van voedingsstoffen. Hierdoor blijft de plant sterk en gezond.

Beschrijving

Ecostyle Vaste Planten Actief 500 ml

Ecostyle Vaste Planten Actief 500 ml

Een natuurlijke boost voor in de siertuinVastePlanten Actief geeft de planten in de siertuin extra stimulans in perioden waarin de planten veel vragen of bij minder goede weersomstandigheden. De VastePlanten Actief bevat micro-organismen die de basis zijn voor een gezonde plant. Ze zetten zich vast op de wortels van de plant en verbeteren de opname van voedingsstoffen. Hierdoor blijft de plant sterk en gezond. De weerstand van de plant blijft optimaal, waardoor deze minder gevoelig is voor ziekten en plagen. De VastePlanten Actief stimuleert de wortelgroei waardoor beschikbare voedingsstoffen sneller worden opgenomen. De kleine helper in jouw siertuin met een krachtig resultaat. Een stimulans voor een uitbundige bloei. 

 • Verbetert de opname van voedingstoffen bij alle soorten vaste planten
 • Geeft extra weerstand aan alle soorten vaste planten
 • 100% natuurlijk

  VastePlanten Actief: de kleine helper met groot(s) effectVastePlanten Actief gebruik je voor planten in de siertuin. Gebruik Vaste planten Actief 1x per maand in de periode van april t/m oktober. Bij nieuwe aanplant geeft deze voeding een extra positief resultaat.Dit moet je weten over VastePlanten ActiefBewaar VastePlanten Actief vorstvrij.Gebruiksaanwijzing

 • Voor het gebruik de fles goed schudden
 • Meng 10 ml voeding met 5 tot 10 liter water voor 10 m2
 • De voeding met een gieter uitgieten
 • 1 x per maand toepassen
 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Ecostyle Vaste Planten Actief 500 ml

  4,85Toevoegen aan winkelwagen