Aanbieding!

Four Seasons 4s Humitine Upgrade Mix 5kg

38,05

Four Seasons 4S HUMITINE Upgrade Mix 5 KG is de beste bodemverbeteraar op de markt en brengt uw bodem weer tot leven, met een hogere opbrengst en betere kwaliteit als gevolg. HUMITINE zorgt voor een optimale groei en gezondheid van de gewassen tijdens de groei- en bloeifase. Het optimaliseert het pH-buffervermogen en verhoogt het vermogen om water vast te houden. Hierdoor zijn gewassen beter bestand tegen droogte, zout en pesticiden.

Beschrijving

Four Seasons 4s Humitine Upgrade Mix 5kg

Four Seasons 4s Humitine Upgrade Mix 5kg

HUMITINE is de beste bodemverbeteraar op de markt en brengt uw bodem weer tot leven, met een hogere opbrengst en betere kwaliteit als gevolg. Bij gebruik van HUMITINE wordt de natuurlijke pH-buffer hersteld en worden alle sporenelementen aangevuld. Dit betekent dat HUMITINE de levensduur van uw substraat drastisch verlengt. Het is niet nodig om het substraat na elke cyclus te vervangen. Het enige wat je hoeft te doen is HUMITINE aan je substraat toe te voegen en te mengen. Dit betekent dat je de hoeveelheid afval minimaliseert, dus geen zware vuilniszakken meer om weg te gooien, wat vooral ongemakkelijk is wanneer je binnen kweekt. Het upgraden van je substraat met HUMITINE bespaart je niet alleen tijd – aangezien je niet elke cyclus je substraat hoeft te vervangen – HUMITINE bespaart je ook geld!.Wat is HUMITINEHUMITINE is gemaakt van een speciale humusaarde die wordt gewonnen uit de leonardietlaag. Deze humusaarde is verzadigd met essentiële sporenelementen die gebonden zijn aan het humusklei complex. Dit humus-klei complex wordt vervolgens aangevuld met hoogwaardig calcium en magnesium om onze HUMITINE te produceren. HUMITINE functioneert in de eerste plaats als een hoogwaardige bodemverbeteraar. Een met onze HUMITINE verrijkte bodem zorgt voor een optimale groei en gezondheid van de gewassen tijdens de groei- en bloeifase. HUMITINE optimaliseert het pH-buffervermogen van de substraat en verhoogt het vermogen om water vast te houden. Hierdoor zijn de gewassen beter bestand tegen stressfactoren zoals droogte, zout en pesticiden. HUMITINE brengt uw substraat tot leven doordat het hoge koolstofgehalte de activiteit van nuttige bodemorganismen stimuleert.Waarom All-In-One?

 • Kan gebruikt worden op elk bodemtype en voor alle planten;
 • Verbetert de structuur en de beluchting van het substraat;
 • Verhoogt het watervasthoudend vermogen van het substraat;
 • Verbetert de pH-buffercapaciteit van het substraat;
 • Vermindert bodemerosie;
 • Helpt bij het neutraliseren van gifstoffen en het vastleggen van zware metalen in de bodem;
 • Brengt de pH-waarde van de bodem in een neutraal bereik;
 • Bevordert de wortelademhaling en -ontwikkeling (vooral verticaal);
 • Verbetert de opname van voedingsstoffen door het wortelsysteem;
 • Verbetert opbrengst en kwaliteit.

  GebruikHUMITINE kan zowel aan het begin als na een groeicyclus worden gebruikt. Als een substraattype met weinig voedingsstoffen wordt gebruikt – zoals kokos of een lichte mix – kan HUMITNE aan het begin van de cyclus worden gebruikt. Als een mix met veel voedingsstoffen wordt gebruikt – zoals 4S FULLMIX – kan HUMITINE na een volledige cyclus worden toegevoegd. Voor een optimaal resultaat moet u ervoor zorgen dat de HUMITINE goed gemengd is en goed verdeeld is in het substraat. Een dosering van 200gr per 50L wordt geadviseerd, een volle container HUMITINE kan gebruikt worden om tot 1250L substraat op te waarderen.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Four Seasons 4s Humitine Upgrade Mix 5kg

  38,05Toevoegen aan winkelwagen