Aanbieding!

Pokon Bio Druiven Mest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

11,64

Pokon Druiven Mest 2-in-1 is een 100% organische plantenvoeding, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen. Het heeft een dubbele werking, het voed de plant en tevens verbetert het de grond. Dit zorgt voor sterke en gezonde planten. Gezonde planten hebben meer weerstand tegen ziektes en plagen en geven meer en lekkerder fruit. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding voor sterke en gezonde lavendel en kruidenplanten met een hoge weerstand tegen ziektes en plagen.

Beschrijving

Pokon Bio Druiven Mest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Bio Druiven Mest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Druiven Mest 2-in-1 is een 100% organische plantenvoeding, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen. Het heeft een dubbele werking, het voed de plant en tevens verbetert het de grond. Dit zorgt voor sterke en gezonde planten. Gezonde planten hebben meer weerstand tegen ziektes en plagen en geven meer en lekkerder fruit. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding voor sterke en gezonde lavendel en kruidenplanten met een hoge weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is een 100% biologische meststof die ervoor zorgt dat uw lavendel en kruidenplanten heerlijk ruiken en smaken. Dit voordeelpack bevat 2 x Bio Druiven Mest 100 gram en 2 x Bio Lavendel & Kruiden Voeding 100 gram..Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, doe dit vroeg in de lente en in de zomer. Deze voeding werkt tot 4 maanden.1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.2. Strooi de korrels 2x per jaar gelijkmatig uit rond de plant.3. Werk de korrels door de bovenste laag van de grond.4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.Dosering Druiven MestEen plant in de volle grond heeft 60-80 gram voeding nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-30 gram mest per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Dosering Bio Lavendel & Kruiden VoedingIn de moestuin gebruik je ca. 100 gram per vierkante meter. Een plant in de volle grond heeft 30-40 gram nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 10-20 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Periode Druiven MestJe kunt je planten het hele jaar voorzien van Pokon (Sier)tuinmest.Periode Lavendel & Kruiden VoedingJe kunt je lavendel en kruidenplanten het hele jaar voorzien van Pokon Bio Lavendel & Kruidenplanten Voeding.SamenstellingPokon Druiven Mest is een hoogwaardige organisch-minerale meststof met een NPK 5-3-18 + 2MgO + 0,5Fe + kalk. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is een samengestelde organische meststof met een NPK van 6-4-8 + 2MgO.VerkrijgbaarheidPokon Druiven Mest is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram, wat voldoende is voor 2-5 druivenranken. Ook is Druiven Mest verkrijgbaar in een 1 KG verpakking, wat voldoende is voor 15 druivenranken.Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram of in een doos van 1 kg.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Levertijd

Pokon Bio Druiven Mest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

11,64Toevoegen aan winkelwagen