Aanbieding!

Pokon Tuinmest + Bio Druiven Mest Voordeelpack 100g

11,64

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Druiven Mest 2-in-1 is een 100% organische plantenvoeding, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen. Het heeft een dubbele werking, het voed de plant en tevens verbetert het de grond.

Beschrijving

Pokon Tuinmest + Bio Druiven Mest Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest + Bio Druiven Mest Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Druiven Mest 2-in-1 is een 100% organische plantenvoeding, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen. Het heeft een dubbele werking, het voed de plant en tevens verbetert het de grond. Dit zorgt voor sterke en gezonde planten. Dit voordeelpack bevat 2 x Pokon Tuinmest 100 gram en 2 x Bio Druiven mest 100 gram.

GebruiksaanwijzingVoor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, doe dit vroeg in de lente en in de zomer. Deze voeding werkt tot 4 maanden.1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.2. Strooi de korrels 2x per jaar gelijkmatig uit rond de plant.3. Werk de korrels door de bovenste laag van de grond.4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.Dosering TuinmestPlanten in de volle grond hebben 40-50 gram per plant nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-25 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Dosering Bio Druiven MestEen plant in de volle grond heeft 60-80 gram voeding nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-30 gram mest per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Periode TuinmestJe kunt je planten het hele jaar voorzien van Pokon (Sier)tuinmest.SamenstellingPokon Tuinmest is een samengestelde organische meststof met een NPK van 6-5-11 + 2MgO en 1 Fe.Pokon Druiven Mest is een hoogwaardige organisch-minerale meststof met een NPK 5-3-18 + 2MgO + 0,5Fe + kalk.VerkrijgbaarheidPokon Tuinmest is ook verkrijgbaar in een doos van 1 kg.Pokon Druiven Mest is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram, wat voldoende is voor 2-5 druivenranken.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Levertijd

Pokon Tuinmest + Bio Druiven Mest Voordeelpack 100g

11,64Toevoegen aan winkelwagen