Aanbieding!

Pokon Tuinmest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

11,64

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding voor sterke en gezonde lavendel en kruidenplanten met een hoge weerstand tegen ziektes en plagen.

Beschrijving

Pokon Tuinmest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding voor sterke en gezonde lavendel en kruidenplanten met een hoge weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is een 100% biologische meststof die ervoor zorgt dat uw lavendel en kruidenplanten heerlijk ruiken en smaken. Dit voordeelpack bevat 2 x Pokon Tuinmest 100 gram en 2 x Bio Lavendel & Kruiden Voeding 100 gram..Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, doe dit vroeg in de lente en in de zomer. Deze voeding werkt tot 4 maanden.1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.2. Strooi de korrels 2x per jaar gelijkmatig uit rond de plant.3. Werk de korrels door de bovenste laag van de grond.4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.Dosering TuinmestPlanten in de volle grond hebben 40-50 gram per plant nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-25 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Dosering Bio Lavendel & Kruiden VoedingIn de moestuin gebruik je ca. 100 gram per vierkante meter. Een plant in de volle grond heeft 30-40 gram nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 10-20 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Periode TuinmestJe kunt je planten het hele jaar voorzien van Pokon (Sier)tuinmest.Periode Lavendel & Kruiden VoedingJe kunt je lavendel en kruidenplanten het hele jaar voorzien van Pokon Bio Lavendel & Kruidenplanten Voeding.SamenstellingPokon Tuinmest is een samengestelde organische meststof met een NPK van 6-5-11 + 2MgO en 1 Fe.Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is een samengestelde organische meststof met een NPK van 6-4-8 + 2MgO.VerkrijgbaarheidPokon Tuinmest is ook verkrijgbaar in een doos van 1 kg.Pokon Bio Lavendel & Kruiden Voeding is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram of in een doos van 1 kg.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Levertijd

Pokon Tuinmest + Bio Lavendel & Kruiden Voeding Voordeelpack 100g

11,64Toevoegen aan winkelwagen