Aanbieding!

Pokon Tuinmest + Buxus Voeding Voordeelpack 100g

100,37

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Buxus Voeding is een organische 2-in-1 buxusvoeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen).

Beschrijving

Pokon Tuinmest + Buxus Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest + Buxus Voeding Voordeelpack 100g

Pokon Tuinmest is een organische 2-in-1 voeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Tuinmest zorgt ervoor dat de planten goed groeien en bloeien. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Pokon Buxus Voeding is een organische 2-in-1 buxusvoeding en bodemverbeteraar die verrijkt is met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen). Pokon Buxus Voeding zorgt ervoor dat de buxussen goed groeien en diepgroen zijn. Tevens verbeterd het de weerstand tegen ziektes en plagen. Dit voordeelpack bevat 2 x Pokon Tuinmest 100 gram en 2 x Buxus Voeding.Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, doe dit vroeg in de lente en in de zomer. Deze voeding werkt tot 4 maanden.1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.2. Strooi de korrels 2x per jaar gelijkmatig uit rond de plant.3. Werk de korrels door de bovenste laag van de grond.4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.Dosering TuinmestPlanten in de volle grond hebben 40-50 gram per plant nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-25 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Dosering BuxusBuxussen in de volle grond hebben 40-50 gram per plant nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-25 gram voeding per plant. Je kunt de juiste dosering bepalen met behulp van het bijgesloten maatschepje.Periode TuinmestJe kunt je planten het hele jaar voorzien van Pokon (Sier)tuinmest.Periode BuxusJe kunt je planten het hele jaar voorzien van Pokon Buxussen Voeding.SamenstellingPokon Tuinmest is een samengestelde organische meststof met een NPK van 6-5-11 + 2MgO en 1 Fe.Pokon Buxus Voeding is een samengestelde organische meststof met een NPK van 9-5-8 + 3MgO en 1 Fe.VerkrijgbaarheidPokon Tuinmest is ook verkrijgbaar in een doos van 1 kg.Pokon Buxus Voeding is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram of in een doos van 1 kg.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Levertijd

Pokon Tuinmest + Buxus Voeding Voordeelpack 100g

100,37Toevoegen aan winkelwagen