Aanbieding!

Solabiol Meststof Groene Vaste Planten 1,5kg

9,03

Solabiol Groene Vaste Planten is een Organische meststof voor alle groene planten. Met deze ecologische tuinmest blijven jouw groene planten het hele jaar mooi. De meststof bevat Osiryl wortelstimulator en 1.5 kilo strooikorrels zijn goed voor 30 m². Deze meststof zorgt voor een prachtige diepgroene kleur, heeft een langdurige werking en is eenvoudig te doseren.

Beschrijving

Solabiol Meststof Groene Vaste Planten 1,5kg

Solabiol Meststof Groene Vaste Planten 1,5kg

Solabiol Groene Vaste Planten is een Organische meststof voor alle groene planten. Met deze ecologische tuinmest blijven jouw groene planten het hele jaar mooi. De meststof bevat Osiryl wortelstimulator en 1.5 kilo strooikorrels zijn goed voor 30 m². Deze meststof zorgt voor een prachtige diepgroene kleur, heeft een langdurige werking en is eenvoudig te doseren.Biologische meststof voor groene tuinplantenOm jouw planten goed te laten groeien, is het belangrijk dat ze genoeg voedingsstoffen uit de bodem kunnen halen. Meststof is de perfecte manier om jouw vaste planten langdurig de juiste voedingsstoffen te geven. Deze strooikorrels zijn 100% natuurlijk en bevatten bovendien Osiryl wortelstimulator om te zorgen dat jouw planten goed wortelen en alle voedingsstoffen goed kunnen opnemen. Dit middel is onder andere geschikt voor de hosta, buxus of Ilex, maar ook laurierstruiken, coniferen en taxushagen worden erg blij van Solabiol groene plantenvoeding.Eigenschappen:

 • Ecologische meststof voor groene tuinplanten
 • 100% natuurlijke voeding
 • Met Osiryl wortelstimulator voor goede groei
 • Eenvoudig te doseren dankzij de strooikorrels
 • Geschikt voor 30 m²
 • Strooihoeveelheid: 50 gram per vierkante meter
 • Langdurige voeding: slechts twee behandelingen per jaar

  EAN Code: 3664715027195Art.nr.: 86600661

  BAYER GARDENBayer heeft afscheid genomen van het merk 'Bayer Garden' en daarmee van een groot aantal tuinproducten. Deze zijn overgenomen door SBM. Daarom zal u nu vaker de merken Solabiol, Protect Garden en Protect Home tegenkomen op de vertrouwde Bayer Garden producten.

  PROTECT GARDENBayer Garden wordt Protect Garden – Deze nieuwe merknaam is getest in 7 landen en staat voor efficiëntie en voelt vertrouwd.

  PROTECT HOMEVoor producten die enkel in huis mogen worden toegepast, wordt de ‘Garden’ verwijzing aangepast naar ‘Home’, zo wordt verwarring voorkomen.

  SOLABIOL100% natuurlijke producten voor tuinierders die plezier hebben om samen met de natuur bezig te zijn en die er van houden dat hun tuin vol leven is, met kleuren, geuren en mooie momenten…

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Solabiol Meststof Groene Vaste Planten 1,5kg

  9,03Toevoegen aan winkelwagen