Aanbieding!

Wolf-Garten LD-A 50 Gazonmest Langwerkend 0.8kg 50m²

13,59

Een stralend groen gazon zonder mos of onkruid. WOLF-Garten LD-A Langwerkende Gazonmeststof verzorgt het gras met alle benodigde voedingsstoffen en dit 70 dagen lang. De voedingsstoffen zijn speciaal ingekapseld zodat deze, afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden welke de groei van beplanting beinvloeden zoals temperatuur, vochtigheid enz.

Beschrijving

Wolf-Garten LD-A 50 Gazonmest Langwerkend 0.8kg 50m²

Wolf-Garten LD-A 50 Gazonmest Langwerkend 0.8kg = 50m²

Een stralend groen gazon zonder mos of onkruid. WOLF-Garten LD-A Langwerkende Gazonmeststof verzorgt het gras met alle benodigde voedingsstoffen en dit 70 dagen lang. De voedingsstoffen zijn speciaal ingekapseld zodat deze, afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden welke de groei van beplanting beinvloeden zoals temperatuur, vochtigheid enz., vrij zullen komen. Dat betekent een perfecte gazonverzorging met alle relevante voedingsstoffen voor een lange periode en rekening houdend met de groeifactoren.Eigenschappen LD-A Gazonmest Langwerkend:

 • Uitgebalanceerde langwerkende gazonmeststof voor de verzorging van elk type gazon.
 • De combinatie van snel- en langzaamwerkende stikstof zorgt voor een gelijkmatige en op de behoefte afgestemde voeding voor het gazon.
 • De gedoseerde afgifte van stikstof garandeert een langdurige werking en voorkomt onregelmatige groei.
 • De uitgebalanceerde voedingsstoffen garanderen een goede groei van uw gras.
 • Het stofvrije standaard granulaat beschikt voor perfecte strooieigenschappen.

  GEBRUIKSAANWIJZING.WanneerOnafhankelijk van het weer van het vroege voorjaar tot de late zomer.Hoe vaakHet meest ideale is 3 keer in het groeiseizoen, het vroege voorjaar (maart/april), begin van de zomer (juni) en in de nazomer (augustus/september). Als alternatief kan in de nazomer een kalium houdende herfstbemesting gebruikt worden (b.v. WOLF-Garten Gazonmeststof HERFST).HoeVoor het gelijkmatig verdelen adviseren wij een strooiwagen te gebruiken. Voor een goede start van de bemesting het gazon goed bewateren (minstens 30 min.).Werkingsduur: 8 – 10 weken.Gebruik: Voor alle speel- en siergazons, tijdens het gehelen groeiseizoen.Uitstrooi hoeveelheid: 16 g / m².Inhoud: 0.8 kg = 50 m².Zie verpakking voor instellingen strooiwagen

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Wolf-Garten LD-A 50 Gazonmest Langwerkend 0.8kg 50m²

  13,59Toevoegen aan winkelwagen