Aanbieding!

Wolf-Garten LG125 Sport & Speelgazon Graszaad 2.5kg 125m²

34,10

WOLF-Garten LG Sport & Spel Graszaad is uitstekend geschikt voor een gezinsgazon met normale tot intensieve belasting. Dit universeel inzetbare gazon is bestand tegen de belasting van huisdieren en spelende kinderen.

Beschrijving

Wolf-Garten LG125 Sport & Speelgazon Graszaad 2.5kg 125m²

Wolf-Garten LG125 Sport & Speelgazon Graszaad 2.5kg = 125m²

WOLF-Garten LG Sport & Spel Graszaad is uitstekend geschikt voor een gezinsgazon met normale tot intensieve belasting. Dit universeel inzetbare gazon is bestand tegen de belasting van huisdieren en spelende kinderen.Sport & Speelgazon is het ideale, flexibele gazon met minimale verzorging om te spelen en actief gebruik van te maken. Groeit op alle bodemsoorten, ontkiemt snel en is in enkele weken dichtgegroeid en belastbaar.AdviesStrooi direct voor of na het uitzaaien WOLF-Garten START Gazon Bemesting uit. U bereikt hiermee een duidelijk snellere en zekere sluiting van de grasnerven, waardoor u het nieuwe deel weer snel kunt gebruiken.De voordelen van WOLF-Garten Sport- en Speelgazon:

 • Ideaal als Speelgazon met normale tot hoge belasting, voor nieuwe aanleg en bijzaaien
 • Zeer duurzaam en goed herstellend
 • Ontkiemt snel en veilig en is binnen een paar weken een bruikbaar gazon
 • Inclusief graszaad rassen met sterke grasnerf ontwikkeling
 • Sterk gazon dat onkruid en mos verdringt
 • Natuurlijk resistent tegen gazon ziekten

  Tot 40% minder maaiafvalHinderlijke hoge groei wordt bij het kwaliteitsmengsel van WOLF-Garten vermeden. u profiteert van minder maaiafval en het verwijderen van het maaisel.WOLF-Garten exploiteert al meer dan 50 jaar het grootste privé onderzoeksinstituut voor het gazon. U profiteert van de hoogste kwaliteitscontrole en van de voortdurende optimalisatie van producten.Uitstrooi hoeveelheid 20 g / m².Inhoud: 2.5 kg = 125 m².Zie verpakking voor instellingen strooiwagen

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Wolf-Garten LG125 Sport & Speelgazon Graszaad 2.5kg 125m²

  34,10Toevoegen aan winkelwagen