Aanbieding!

Wolf Garten LP50 Premium Gazon Graszaad 1kg 50m²

22,80

Met het Graszaad van WOLF-Garten LP SCHADUW & ZON Premium Gazon kiest u voor een gazon wat zowel in de schaduw als ook in de zon goed groeit. Het groeit zo goed dicht dat zelfs mos en onkruid geen kans hebben. Op korte tijd heeft u een prachtig droomgazon met een mooie diepgroene kleur.

Beschrijving

Wolf Garten LP50 Premium Gazon Graszaad 1kg 50m²

Wolf Garten LP50 Premium Gazon Graszaad 1kg 50m²

Met het Graszaad van WOLF-Garten LP SCHADUW & ZON Premium Gazon kiest u voor een gazon wat zowel in de schaduw als ook in de zon goed groeit. Het groeit zo goed dicht dat zelfs mos en onkruid geen kans hebben. Op korte tijd heeft u een prachtig droomgazon met een mooie diepgroene kleur.Premium Gazon is aangenaam verend en kenmerkt zich behalve daardoor ook door een bijzonder hoge belastbaarheid. Het groeit op alle bodemsoorten, ontkiemt snel en is al na enkele weken dicht en belastbaar. WOLF-Garten Premium Gazon bevat het hoogwaardige Poa-Supina, het enige gazongras dat zowel schaduw als ook zon verdraagt. De kwaliteit van het zaaigoed is de belangrijkste factor voor de cultivering van een gazon. Ga op zeker met het zaaigoed van WOLF-Garten. Zij gebruiken uitsluitend geselecteerde en gecertificeerde soorten die vrij zijn van vreemde grassoorten en in de optimale mengselverhouding samengesteld worden.AdviesStrooi direct voor of na het uitzaaien WOLF-Garten Gazon Bemesting START uit. U bereikt hiermee een duidelijk snellere en zekere sluiting van de grasnerven, waardoor u het nieuwe gazon weer snel kunt gebruiken.Product kenmerken:

 • Gazondichtheid: ca. 100.000 scheuten/m²
 • 30 % sneller kiemen met KIEM-FIX
 • Bijzonder sterk, extreem dicht en robuust gazon
 • Schaduwverdraagzaamheid bijzonder hoog
 • Gereduceerde onkruidvorming
 • 40% minder snoeiafval in vergelijking met goedkoop zaaigoed
 • WOLF-Garten KIEM-GARANTIE

  TOEPASSINGSTIJDPremium Gazon SCHADUW & ZON kan toegepast worden van April tot OktoberIdeale periode: mei en september.Uitstrooimengsel: 20 g/m²

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Wolf Garten LP50 Premium Gazon Graszaad 1kg 50m²

  22,80Toevoegen aan winkelwagen