Aanbieding!

Wolf-Garten LR25 Turbo-Bijzaaien 500g 25m² Gazon Herstel

10,26

Hoogwaardige snel ontkiemende mix voor het bijzaaien van gaten in het gazon. Sluit bijzonder snel vlakke gaten in het gazon.

WOLF-Garten LR Turbo-Bijzaaien is uitstekend geschikt voor het bijzaaien en repareren van vlakke gaten in het gazonoppervlak. Het Graszaad mengsel van Turbo-Gazon Herstel is bijzonder snel kiemend waardoor u uw droom gazon weer snel kunt gebruiken.

Beschrijving

Wolf-Garten LR25 Turbo-Bijzaaien 500g 25m² Gazon Herstel

Wolf-Garten LR25 Turbo-Bijzaaien 500g = 25m² Gazon Herstel

Hoogwaardige snel ontkiemende mix voor het bijzaaien van gaten in het gazon. Sluit bijzonder snel vlakke gaten in het gazon.WOLF-Garten LR Turbo-Bijzaaien is uitstekend geschikt voor het bijzaaien en repareren van vlakke gaten in het gazonoppervlak. Het Graszaad mengsel van Turbo-Gazon Herstel is bijzonder snel kiemend waardoor u uw droom gazon weer snel kunt gebruiken.Uit de natuur voor de natuurWOLF-Garten Gazonmengsel met BIOACTIVE gebruikt de kracht uit de natuur: natuurlijke stoffen activeren succesvol en duurzaam de eigen afweer- en vitaal krachten van de plant.Ondersteuning om zelf te doenHiervoor zorgt een natuurlijke ontkiem versneller. Het uit zee algen gewonnen ingrediënt verzekerd de kiemkracht van het zaaigoed. Zelfs onder de meest ongunstigste omstandigheden versnelt het proces tot 30%. Het revolutionaire succes van WOLF-Garten BioActive gazon-zaaigoed is gebaseerd op de bacterie 'Pseudomonas proradix”, welke ook in de voedingsmiddelen productie word gebruikt. Dit natuurlijk micro-organisme bouwt een bescherming rond de plantenwortel, activeert de planteigen weerstand en optimaliseert de opname van voeding. Het gebruik van deze bacterie is goedgekeurd door Voeding en Waren in Duitsland.Kwaliteit is zichtbaar:

 • 30% sneller ontkiemen en 20% meer ontkiemde planten
 • Tot 40% minder maaiafvalbespaart tijd en werk (legen van de grasopvangzak)bespaart geld (maaiafval verwerking)
 • extreem belastbaar en dicht groeiend

  Toepassen: van april tot en met oktober.Een handleiding vindt u in de verpakking.Uitstrooimengsel: 20g/m²

  Inhoud: 500 gram = 25 m²

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Wolf-Garten LR25 Turbo-Bijzaaien 500g 25m² Gazon Herstel

  10,26Toevoegen aan winkelwagen