Aanbieding!

Wolf-Garten V-MIX 125 Verticuteermix 4kg 125m²

27,46

Wanneer uw gazon er niet netjes uitziet door onkruid, mos en vervilting en veel gaten heeft dan wordt het hoogtijd om het gazon op te frissen – dus verticuteren! De WOLF-Garten Verticuteer-Mix 4 in 1 helpt u een handje om het gemakkelijker te maken.

Beschrijving

Wolf-Garten V-MIX 125 Verticuteermix 4kg 125m²

Wolf-Garten V-MIX 125 Verticuteermix 4kg = 125m²

Wanneer uw gazon er niet netjes uitziet door onkruid, mos en vervilting en veel gaten heeft dan wordt het hoogtijd om het gazon op te frissen – dus verticuteren! De WOLF-Garten Verticuteer-Mix 4 in 1 helpt u een handje om het gemakkelijker te maken.WOLF-Garten Verticuteer-Mix 4 in 1 is een innovatief product dat als een wellness kuur is voor het beschadigde gras. Bijzaaien, kiem besscherming, bemesting en bodem verbetering in één behandeling.

 • TURBO BIJZAAIEN: het snel ontkiemende, hoog belastbare gazonmengsel. Sluit direct de openingen in de grasnerven.
 • KIEM BESCHERMING: natuurlijke micro organismen bouwen een bescherming om de plantenwortel. Dit bevordert en ondersteunt een zekere ontkieming van de hoogwaardige graszaden.
 • LANGWERKENDE ORGANISCHE BEMESTING MET MINERALEN: voor onmiddellijke en langwerkende bemesting. Voorziet de jonge grasplanten van voedingsstoffen. Bevordert het dicht groeien van gazon grassen en dus het snelle herstel van het gazonoppervlak.
 • NATUURLIJKE BODEMVERBETERAAR (BIMS): verbetert de wateropname capaciteit, bevordert de beluchting en beworteling. Daardoor wordt de bodemstructuur losgewerkt en de bodem gezond. BIMS, het poreuze vulkaangesteente, wordt milieuvriendelijk afgegraven. Met een poreus volume tot circa 85% is dit het lichtste materiaal in de tuinbouw. Het fijnkorrelige en stabiele materiaal is pH-neutraal en verbetert duurzaam de bodemstructuur.

  Grasvilt en mos leiden tot schade aan de grasnerven. Worden deze niet bestreden dan wordt lucht-, water- en voedingsopname sterk verhindert. Het gras zal beschadigen. Door het gazonreinigende verticuteren wordt grasvilt, mos en oppervlakkig groeiend onkruid verwijdert. Dankzij WOLF-Garten Verticuteermix 4 in 1 zal het gras zich in korte tijd herstellen.GEBRUIKSAANWIJZINGWanneerVerticuteren kunt u gedurende het groeiseizoen van april tot september. Gelijk aan het begin (april/mei) of aan het einde van het groeiseizoen (augustus/september) zijn de ideale periodes.HoeDe plantenresten van het oppervlak verwijderen om een goede ondergrond voor het zaaigoed te bewerkstelligen. Bij kleine gazongaten en kale plekken adviseren wij 32g/m² uit te strooien. In geval van grote gazongaten is de strooi hoeveelheid 40g/m². Het gelijkmatig uitstrooien van de Verticuteer-mix 4 in 1 gaat het beste met een geschikte strooiwagen.Besproeien is belangrijkLet u vooral in de eerste 3 weken na het uitzaaien op voldoende bevochtiging. Het bodem oppervlak mag in geen geval uitdrogen, omdat hiermee ook de kwetsbaar kiemende graslaag zal verdrogen. Beregen daarom bij droogte meerdere malen per dag, ongeveer 5 maal 10 minuten.De eerste maaibeurtWanneer het nieuwe gras 8 – 10 cm hoog gegroeid is, moet er voor het eerst gemaaid worden. Als maaihoogte adviseren wij 5 cm, respectievelijk de helft van de grashoogte. Belangrijk hierbij is dat de maai messen scherp zijn!.Uitstrooi hoeveelheidBij kleine beschadigde plekken 32 g/m², bij grote beschadigde plekken 40 g/m².Zie verpakking voor de strooiwagen instelling.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Wolf-Garten V-MIX 125 Verticuteermix 4kg 125m²

  27,46Toevoegen aan winkelwagen