Ona Gel PRO

17,8837,48

ONA Gel Pro is een geurneutralisator in vloeibare vorm, die wordt afgegeven door natuurlijke verdamping van door sproeien in de lucht. Bevat een complexe formule van natuurlijke etherische oliën die alle ongewenste geuren zullen elimineren en neutraliseren.

Artikelnummer: 783225 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ona Gel PRO

Ona Gel PRO
ONA Gel Pro is een geurneutralisator in vloeibare vorm, die wordt afgegeven door natuurlijke verdamping van door sproeien in de lucht. Bevat een complexe formule van natuurlijke etherische oliën die alle ongewenste geuren zullen elimineren en neutraliseren. Deze ingrediënten resulteren in een product dat veilig te gebruiken is in de omgeving van mensen, huisdieren en planten.
De ONA-moleculen in de ONA-vloeistof reageren met alle geurmoleculen waarmee het in contact komt en maakt ze ongeldig. en inactief. Hierdoor wordt de geur permanent uit de lucht verwijderd en blijft er een frisse aangename geur achter.
Na het verwijderen van de dop van Ona luchtverfrisser neutraliseert ongeveer vier weken lang alle geuren. Als er een minder sterkere geur is gewenst, werken een paar gaten in de deksel ook, waardoor de ONA-Geurneutraliseerders weer langer meegaan!

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

Ona Gel PRO

17,8837,48