Toprot tegen Toprot/Roest/Schimmel 250ml

38,39

A.R.T.S Toprot  tegen toprot is een professioneel natuurproduct ter voorkoming en onderdrukking van toprot, roest en meeldauw.
Een goede bedekking met toprot sluit bladschimmels zoals meeldauw en roest uit. Door elke 14 dagen u gewas te bespuiten voorkomt u dit al voor 90%. Zo kan u +/- 2 weken langer doorkweken.

Beschrijving

Toprot tegen Toprot/Roest/Schimmel 250ml

Toprot tegen Toprot/Roest/Schimmel 250ml
De mechanische werking voorkomt dat resistentie tegen schimmelziekten wordt opgebouwd.Toprot is een veilig middel en heeft een lange werking maar doordat er uitgroei kan optreden moet men elke 14 dagen alle planten met een halve dosering blijven behandelen.
Ook bevorderen de natuurlijke extracten in Toprot de plantengroei in het bijzonder die van de planten die met stress te kampen hebben. Spuit bij aantasting van ziekte de vloeistof royaal over de planten en vergeet daarbij vooral de toppen niet.Voor preventief gebruik besproeit u uw planten elke 14 dagen.Door de toegevoegde stoffen is het ook mogelijk pas geplante planten een spuitbeurt te geven, maar u moet dan wel zodra de planten in de bloeifase gaan de spuitbeurt herhalen. Toprot laat geen geur, smaak en/of residu achter en heeft geen wachttijd. Een liter is voldoende voor +/- 10m2.Schudt het flesje goed voor gebruik en spuit het een paar minuten voor het doven van de lampen op de planten.Het is niet raadzaam het restant spuitvloeistof langer dan 3 weken te bewaren, het beste is het meteen op te maken of op te ruimen.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg

Toprot tegen Toprot/Roest/Schimmel 250ml

38,39Toevoegen aan winkelwagen