Aanbieding!

KB Home defense muizen granen

12,37

Muizen Granen is een zeer aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge ruimtes. De graanvorm is van nature een zeer aantrekkelijk lokmiddel voor de muis.

Beschrijving

KB Home defense muizen granen

De Home Defense Lokdozen zijn twee kant en klare transparante lokdoosjes met een zakje gif van 25 gram. Dit zeer sterke gif doodt de muizen meestal na een enkele eetbeurt binnen enkele dagen. Waarschijnlijk vind je binnen 3 dagen de eerste dode muizen, afhankelijk wanneer ze zijn gestart met het eten van KB Muizen Granen. In de meeste gevallen zal de muizenbestrijding binnen 10 tot 30 dagen voltooid zijn.

Toepassing

Zet de voerdoos op plaatsen waar u de muizen heeft gezien (langs muren of achter en onder kasten bijvoorbeeld), uitwerpselen heeft gevonden of dichtbij hun schuilplaats of eetplaats. Neem 1 tot 3 meter afstand tussen de voerdozen, afhankelijk van de situatie. 

De eerste week controleert u om de 2 of 3 dagen hoeveel gif er wordt gegeten. Als (bijna) al het gif is opgegeten, dient u meer voerdozen neer te zetten en eventueel ook meer zakjes gif per voerdoos te gebruiken. Bij een normale opname kunt na de eerste week elke 7 of 14 dagen controleren. Vul het gif bij waar het is opgegeten totdat er niet meer van gegeten wordt.

Als na 28 dagen geen gewenst resultaat is geboekt in het terugdringen van de muizenplaag, is het aan te raden een ongediertebestrijder te consulteren.

Let met het gebruik van gif altijd op rondom kinderen en huisdieren. Het is raadzaam katten en honden extra te voeren tijdens het gebruik van muizengif.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Levertijd

KB Home defense muizen granen

12,37Toevoegen aan winkelwagen