Softbox Berken – Hangende motor

229,95719,95

De softbox berken zijn er in diverse maten en afzuigcapaciteiten. Van 500m3 tot maar liefst 7000m3. Flensen worden bij alle boxen standaard meegeleverd. De binnenzijde is geïsoleerd waardoor deze erg stil zijn.Tevens is de motor opgehangen in de box om trillingen te verminderen

Artikelnummer: S0051/S0060 Categorieën: ,

Beschrijving

Softbox Berken – Hangende motor

Afzuiging, luchttechniek is dat belangrijk? Jazeker! Lucht is net zo belangrijk als licht of bemesting!
Binnen moet de kweker die luchttechniek kunstmatig creeren. Daarom moet de kweker de gunstige voorwaarden voor een plant kennen en de middelen om die omstandigheden te creeren.
MDF Softboxen met ingebouwde slakkenhuisventilatoren zijn het best geschikt, ook voor grotere kweekruimtes. MDF Softboxen werken veilig en geven weinig geluidsoverlast: minder zelfs dan de MDF Kisten.
De motoren van de softbox hangen namelijk in de kist aan een rubber ophangsysteem. Deze zijn dus niet vast geschroefd op het hout, waardoor het geheel resulteert in een stillere werking.
De ventilatie voor de binnentuin kan in drie groepen worden verdeeld:
Lucht-inlaat:
Het naar binnen brengen van verse CO²-rijke lucht.
In de natuur gaat dat vanzelf. De buitenlucht voert de wind continu verse lucht en CO² aan de planten.
Lucht-circulatie:
Omdat de wind door de takken van de planten beweegt, wordt de structuur verstevigt. Als de lucht tussen de bladeren van de plant stil staat raakt de CO² in deze lucht snel uitgeput, waarna de plant in ademnood verkeert. Het gevolg is dat de stofwisseling stopt.
Om luchtbeweging te hebben binnen de kweekruimte is een of meer zwenkventilatoren voldoende. Het belangrijkste is dat alle planten lichtjes bewegen nadat de zwenkventilator erlangs heeft geblazen.
Afzuiging:
Warme afgewerkte lucht buiten de kweekruimte afvoeren. Het is zeer belangrijk dat deze lucht niet gemixt word met de verse lucht bij de inlaat (zie punt 1).
TIPS:

Zorg ervoor dat de afzuiginstallatie geen hinderlijk geluid of vibraties veroorzaakt.
Let op dat de zwenkventilator niet te dicht bij de planten wordt geplaatst, anders kunnen de bladeren uitdrogen.
Temperatuur, vochtigheidsgraad, luchtcirculatie, de hoeveelheid CO² en het neutraliseren van specifieke geuren zijn eveneens belangrijke factoren voor een goede oogst. Wij verkopen tevens producten die bijdragen aan deze factoren.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , , , , , , ,

Softbox berken

Softbox Berken – Hangende motor

229,95719,95