SMS Com Hybrid

395,30439,90

De Hybrid Controller MK2 maakt gebruik van een software gestuurde technologie, gecombineerd met een mechanisch 5 stappen-systeem voor de snelheidsregeling van de ventilatoren. Hij is ontworpen om een constante kamertemperatuur te behouden en de luchtstroom te allen tijde onder controle te houden. 

Artikelnummer: 330830 Categorieën: ,

Beschrijving

SMS Com Hybrid

SMS Com Hybrid
De Hybrid Controller MK2 maakt gebruik van een software gestuurde technologie, gecombineerd met een mechanisch 5 stappen-systeem voor de snelheidsregeling van de ventilatoren. Hij is ontworpen om een constante kamertemperatuur te behouden en de luchtstroom te allen tijde onder controle te houden. De aanwezigheid van een zware 5 stappen-transformator maakt de Hybrid Controller MK2 de meest betrouwbare en stille controller in de markt die ervoor zorgt dat uw ventilator niet zoemt of bromt. Door de toevoeging van de PRO software met lichtsensor zal de Hybrid Controller MK2 ook ‘s nachts de luchtvochtigheid in uw ruimte onder controle houden. De lichtsensor is apart verkrijgbaar. 
PRO-functieDe controller weet precies wanneer het nacht is en houdt dan extra rekening met de luchtvochtigheid. Zodra de lichtsensor decteert dat de ruimte donker is, wordt het nachtprogramma gestart. Tijdens dit programma zuigt de Hybrid Controller ieder uur de ruimte af zonder de temperatuur te beïnvloeden. Dit voorkomt een opeenhoping van vochtige lucht en het onstaan van schimmels. Aan het knipperende LED-lampje ‘Humidity’ kunt u zien dat het nachtprogramma actief is.
Als het licht is, wordt de PRO-functie uitgeschakeld. Vanaf dat moment regelt de controller de afzuiging weer op de normale manier. Het nachtprogramma is van belang omdat condens vooral in de nacht optreed door een lagere temperatuur in vergelijking met overdag.
Specificaties

Regelt de ventilatorsnelheid;
5 stappen;
SMSCOM Hybride technologie;
Niet zoemend;
Automatisch met thermostaat;
Plug-en-play;
Maximum capaciteit 4A;
5 jaar garantie.

Gebruiksaanwijzing

Sluit uw ventilatoren correct aan op de blauwe stopcontacten (kleine fan = IN/grote fan = OUT);
Stel de gewenste MINIMUM ventilatorsnelheid in met knop 1 (bijv. 30%);
Stel de gewenste temperatuur in met knop 2 (bijv. 25 °C);
Stel de gewenste MAXIMALE ventilatorsnelheid in met knop 3 (bijv. 95%);
Plaats de temperatuursensor in uw ruimte. Let op, niet in directe luchtstroom of direct onder een lichtbron;
Plaats de lichtsensor in uw ruimte, gericht op de lichtbron, verwijder het kapje nog niet!;
Sluit nu de Hybrid Controller aan op het lichtnet.

Uiteraard kunt u ook maar 1 ventilator aansluiten, sluit deze dan aan op “FAN AIR OUT”.
Vergeet niet het kapje van de lichtsensor te verwijderen om de PRO-functie te kunnen activeren!
Let op: Te langzaam draaiende ventilatoren zorgen voor teveel geluid, te weinig verversing én het risico op defecte ventilatoren. Dus zorg er daarom voor dat de minimale stand niet te laag staat ingesteld.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

SMS com hybrid

SMS Com Hybrid

395,30439,90