Metalen softbox

Softboxen aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte.

Beschrijving

Metalen softbox

Metalen softbox

Softboxen aanschaffenIets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met Softbox kopen.

Waarom Softbox kopen?Een Softbox is een geïsoleerde kist met een ingebouwde afzuigmotor. Dit zorgt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De berken, mdf en metalen Softboxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de kist zo goed als geen geluid maakt (geluidstil).

Er zijn veel soorten Softboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een Softbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van Softboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt Softboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten SoftboxenGeen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke Softbox werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige kist, een softbox afzuiger of een dubbelwandige Softbox.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om Softboxen op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de Softbox. Er zijn veel mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Metalen softbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Metalen softbox

Lees meer