Aanbieding!

Aptus All-In-One Pellet

5,04228,14

All-in-One is een 100% organische voedingskorrel met geleidelijk vrijkomende stoffen die complete voeding voor de plantontwikkeling levert voor maximaal 3 maanden. Elke toepassing is 2-3 maanden actief en kan voor langere cycli worden hergebruikt.

Artikelnummer: 3921-4888 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Aptus All-In-One Pellet

Aptus All-In-One Pellet

All-in-One is een 100% organische voedingskorrel met geleidelijk vrijkomende stoffen die complete voeding voor de plantontwikkeling levert voor maximaal 3 maanden. Elke toepassing is 2-3 maanden actief en kan voor langere cycli worden hergebruikt. Deze korrel is speciaal samengesteld uit macronutriënten en micronutriënten, aminozuren en biostimulatoren ter bevordering van de plantontwikkeling over een bepaalde periode.

All-in-One kan gedurende het poten of de bodemvoorbereiding rechtstreeks in of op de bodem worden toegepast om de groeicyclus te verlengen.

Waarom All-In-One?

 • Eenvoudige en complete 100% organische plantenvoeding. Er is alleen water nodig;
 • Complete meststof in korrelvorm met geleidelijk vrijkomende actieve stoffen. Kan met de grond vermengd worden of er bovenop gestrooid worden;
 • Een complete formulering waardoor minder meststof nodig is;
 • Eenvoudig in gebruik – om de 2 tot 3 maanden gebruiken;
 • Ideaal voor afgelegen locaties en lange gewascycli;
 • Conditioneert de bodem, verbetert de plantontwikkeling en stimuleert het microleven;
 • Lang te bewaren indien op de juiste manier opgeslagen.

  Toepassing van All-In-One

  Een eenmalige toediening geeft een complete voeding voor een gewascyclus van 3 maanden. Ofwel vóór het poten door het medium mengen, ofwel rond de plant strooien en daarna water geven. Korte cyclus (3 maanden). Gebruik 50-100 gram per plant bij het poten (mengen of strooien) Lange cyclus (6 maanden). Gebruik 50-100 gram per plant bij het poten (mengen of strooien) en voeg vervolgens na 2 maanden een extra dosering toe (strooien, water geven). Bewaren op een koele, droge plek. Kan maximaal 3 jaar bewaard worden.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Maat

  , ,

  Levertijd

  Aptus All-In-One Pellet

  5,04228,14Opties selecteren