Aanbieding!

Aptus CaMg Calcium/Magnesium

23,75182,40

Krachtige calcium en magnesium meststof
Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. . CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren. 
CaMg-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de actieve stoffen. CaMg-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op de vruchtzetting.

Artikelnummer: 698-1151 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Aptus CaMg Calcium/Magnesium

CaMg Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium

CaMg-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.

Voordelen– Organo-minerale calcium magnesium meststof– Calcium en Magnesium in één product- Voorkomt calcium tekort- Voorkomt magnesium tekort- Verbetert structuur en hardheid van de bloem/vrucht

Tips & TrucsGebruik CaMg-Boost in plaats van een aparte Magnesium en een aparteCalcium meststof.CaMg-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen indruppelsystemen.De CaMg-Boost heeft een minimaal effect op de pH en EC van devoedingsoplossing.

SamenstellingCaMg-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, calcium en magnesium.

ToepassingGebruik CaMg-Boost 1x per week vanaf de 3e week tot en met de 5e week bloei.Gebruik 50 ml CaMg-Boost per 100 liter water.Schudden voor gebruik.- Volledig wateroplosbaar- Laat geen residuen achter in druppelsystemen

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Maat

, ,

Levertijd

Aptus CaMg Calcium/Magnesium

23,75182,40Opties selecteren