Aptus Humic-Blast

29,40127,40

Biologische bodem conditionerHumic-Blast stimuleert het wortelstelsel en het bodemleven en verbetert tevens de opneembaarheid van meststoffen. Humic-Blast zorgt voor een betere bodemstructuur, neutraliseert zouten en zuren in het medium en verhoogt de water retentie capaciteit. Humic-Blast is rijk aan koolstofcomponenten, kalium-humaten, aangevuld met natuurlijke planthormonen en micro-elementen.

Artikelnummer: 900653 Categorieën: ,

Beschrijving

Aptus Humic-Blast

Aptus Humic-Blast
Voordelen Aptus Humic-Blast- Organische bodem conditioner- Zorgt voor een losse en luchtige structuur van het substraat- Stimuleert het bodemleven- Vermindert stress tijdens het aanplanten- Verbetert de voedingsopname capaciteit
Detoxificerende werking (t.a.v. zware metalen, chloorverbindingen en natrium)
Tips & TrucsVoeg Humic-Blast toe aan de laatste twee tot drie waterbeurten. Indien dit nietmogelijk is, spoel dan de laatste week met schoon water en Humic-Blast.Hierdoor worden de voedingszouten in het medium weer opneembaar voor deplant en krijgt het medium een losse en luchtige structuur. Dit reguleert deEC in het medium zodat de jonge aanplant in de volgende ronde goed aanslaat.
SamenstellingHumic-Blast bevat humuszuren uit de leonardite gecombineerd met groeistimulerende aminozuren en specifieke biomassa.
Toepassing en doseringVoeg Humic-Blast toe aan de laatste twee tot drie waterbeurten.Gebruik 30 ml Humic-Blast per 100 liter water (1:3333) en bij de laatste waterbeurt 60 ml per 100 liter water.Schudden voor gebruik.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

Aptus Humic-Blast

29,40127,40