Aanbieding!

Aptus K-Boost

22,14170,81

Krachtige afbloeistimulator
Planten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium. K-Boost bevat kalium en linksdraaiende aminozuren.K-Boost is een organo-minerale afrijpingsbooster die het afrijpingsproces stimuleert en zorgt voor hogere opbrengst en verbeterde eindkwaliteit.
Gebruik K-Boost vanaf de 5e week tot en met de 7e week bloei.
Gebruik 30-50 ml K-Boost per 100 liter water.

Artikelnummer: 697-3493 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Aptus K-Boost

K-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.K-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de afbloeibevorderende actieve stoffen. K-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op het afbloeiproces en verhoogt de opbrengst en kwaliteit. Met K-Boost haalt u in de afbloeifase een optimaal rendement zonder risico van verstoppingen.

Voordelen

– Organo-minerale afbloeistimulator- Verstevigt eindproduct- Opbrengstverhogend- Verbetert kwaliteit

Tips & Trucs– Gebruik K-Boost gedurende de laatste twee weken voor een keihard eindproduct- De K-Boost heeft in een iets hogere dosering een nog beter effect.- Probeer eens een dubbele dosering van 100ml/100l.- K-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen in druppelsystemen.- De K-Boost heeft een minimaal effect op de pH en EC van de voedingsoplossing.

SamenstellingK-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, kalium en organische stikstof.

ToepassingGebruik K-Boost vanaf de 5e week tot en met de 7e week bloei.Gebruik 30-50 ml K-Boost per 100 liter water.Schudden voor gebruik.- Volledig wateroplosbaar- Laat geen residuen achter in druppelsystemen

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Maat

, ,

Levertijd

Aptus K-Boost

22,14170,81Opties selecteren