Aptus K-Boost

24,50181,00

Krachtige afbloeistimulatorPlanten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium. K-Boost bevat kalium en linksdraaiende aminozuren.K-Boost is een organo-minerale afrijpingsbooster die het afrijpingsproces stimuleert en zorgt voor hogere opbrengst en verbeterde eindkwaliteit.
Gebruik K-Boost vanaf de 5e week tot en met de 7e week bloei.Gebruik 30-50 ml K-Boost per 100 liter water.

Artikelnummer: 900642 Categorieën: ,

Beschrijving

Aptus K-Boost

Aptus K-Boost
K-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.K-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de afbloeibevorderende actieve stoffen. K-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op het afbloeiproces en verhoogt de opbrengst en kwaliteit. Met K-Boost haalt u in de afbloeifase een optimaal rendement zonder risico van verstoppingen.
Voordelen
– Organo-minerale afbloeistimulator- Verstevigt eindproduct- Opbrengstverhogend- Verbetert kwaliteit
Tips & Trucs- Gebruik K-Boost gedurende de laatste twee weken voor een keihard eindproduct- De K-Boost heeft in een iets hogere dosering een nog beter effect.- Probeer eens een dubbele dosering van 100ml/100l.- K-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen in druppelsystemen.- De K-Boost heeft een minimaal effect op de pH en EC van de voedingsoplossing.
SamenstellingK-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, kalium en organische stikstof.
ToepassingGebruik K-Boost vanaf de 5e week tot en met de 7e week bloei.Gebruik 30-50 ml K-Boost per 100 liter water.Schudden voor gebruik.- Volledig wateroplosbaar- Laat geen residuen achter in druppelsystemen

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Aptus K-Boost

24,50181,00