Aanbieding!

Aptus P-Boost

22,14170,71

Krachtige bloeistimulator
Planten hebben in de bloeifase een grote behoefte aan fosfor. P-Boost bevat fosfor en linksdraaiende aminozuren.
Aptus P-Boost is een organo-mineraal product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de bloeibevorderende actieve stoffen. Aptus P-Boost heeft een krachtig effect op het bloeiproces en stimuleert tevens de productie van proteïnen, fytohormonen en vitamines.

Artikelnummer: 696-1139 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Aptus P-Boost

Aptus P-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter. Met de P-Boost haalt u in de bloeifase een optimaal rendement zonder risico van verstoppingen.

Voordelen– Organo-minerale bloeistimulator- Stimuleert knopvorming- Stimuleert vruchtvorming- Verbetert de productie van proteïnen, vitamines en fytohormonen

Tips & TrucsP-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen in druppelsystemen.Vervang de Super-PK door de P-Boost voor een nog beter resultaat.Let op, de P-Boost heeft een verlagend effect op de pH. Hierdoor is aanzuren meestal overbodig. Check pH voor het water geven.

SamenstellingP-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, fosfor en organische stikstof.

ToepassingGebruik P-Boost vanaf knopvorming tot de 6e week bloei.Gebruik 30-50 ml P-Boost per 100 liter water.Schudden voor gebruik.- Volledig wateroplosbaar- Laat geen residuen achter in druppelsystemen

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Maat

, ,

Levertijd

Aptus P-Boost

22,14170,71Opties selecteren