Aptus P-Boost

24,50180,90

Krachtige bloeistimulatorPlanten hebben in de bloeifase een grote behoefte aan fosfor. P-Boost bevat fosfor en linksdraaiende aminozuren.Aptus P-Boost is een organo-mineraal product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de bloeibevorderende actieve stoffen. Aptus P-Boost heeft een krachtig effect op het bloeiproces en stimuleert tevens de productie van proteïnen, fytohormonen en vitamines. 

Artikelnummer: 900638 Categorieën: ,

Beschrijving

Aptus P-Boost

Aptus P-Boost
Aptus P-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter. Met de P-Boost haalt u in de bloeifase een optimaal rendement zonder risico van verstoppingen.
Voordelen- Organo-minerale bloeistimulator- Stimuleert knopvorming- Stimuleert vruchtvorming- Verbetert de productie van proteïnen, vitamines en fytohormonen
Tips & TrucsP-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen in druppelsystemen.Vervang de Super-PK door de P-Boost voor een nog beter resultaat.Let op, de P-Boost heeft een verlagend effect op de pH. Hierdoor is aanzuren meestal overbodig. Check pH voor het water geven.
SamenstellingP-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, fosfor en organische stikstof.
ToepassingGebruik P-Boost vanaf knopvorming tot de 6e week bloei.Gebruik 30-50 ml P-Boost per 100 liter water.Schudden voor gebruik.- Volledig wateroplosbaar- Laat geen residuen achter in druppelsystemen

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Aptus P-Boost

24,50180,90