Aptus Startbooster

22,87360,17

Aptus Startbooster is 100% biologisch met actieve organische stoffen die de ontwikkeling van het wortelsysteem en de vegetatieve groei stimuleren. Specifieke biomassa van micro-organismen verbetert de wortelontwikkeling. Het stimuleert de ontwikkeling van haarwortels, conditioneert de bodem en zorgt voor biobeschikbare voeding tijdens de vegetatieve groei.

Artikelnummer: 900605 Categorieën: ,

Beschrijving

Aptus Startbooster

Aptus Startbooster
Aptus Startbooster is eigenlijk een groei en wortelstimulator in één. Deze booster bevat namelijk alle organische actieve stoffen die bijdragen aan de ontwikkeling van de wortels en hiermee dus de groei. De startbooster van Aptus zorgt voor een directe wortelvorming van het gewas met meer haarwortels. Ook stimuleert de booster dus de groei en heeft het positief effect op het bodemleven. 
Voordelen

Goedkoopste en krachtigste wortel/groeistimulator
Ontzettend geconcentreerd
Complete cocktail van actieve stoffen
Directe wortelvorming
Snellere ontwikkeling van stengels en plantweefsel
Krachtige stimulator voor het bodemleven

Tips & Trucs

Dip de wortels voor het planten in een dip mengsel Startbooster van 7,5 ml per liter (1: 133) tot maximaal 10 ml per liter (1: 100).
Aptus startbooster is de enige wortel en groeistimulator op de markt die goedaardige bacteriën bevat. Hierdoor wordt de stengel duidelijk zichtbaar wel 2x zo dik! En ontstaat een uitgebreid haarwortelstelsel.
Maak een vat met Startbooster binnen 3 dagen op. Het beste is om de oplossing meteen op te maken.
Startbooster is een organisch product. Hierdoor kan enige aanslag in het voedingsvat ontstaan. Organische meststoffen zijn altijd beter opneembaar voor planten dan mineralen meststoffen.
Gebruik altijd System-Clean wanneer Startbooster in druppelsystemen wordt gebruikt.

Samenstelling
Aptus Startbooster bevat de volgende wortel- en groei stimulerende actieve stoffen:

Humuszuren
Aminozuren
Fulvinezuren
Organisch stikstof
Specifieke biomassa 

Aptus Startbooster is de enige wortel- en groeistimulator op de markt die specifieke biomassa bevat. Hierdoor worden de wortels beschermt en groeihormonen aangemaakt. Het is de combinatie van deze actieve stoffen die Startbooster tot het meest krachtige product in deze categorie maakt. Aptus Startbooster is verkrijgbaar in 100ml, 250ml, 500ml, 1000ml en 5000ml verpakkingen. 
Toepassing
Gebruik Startbooster van Aptus als supplement naast NPK voeding. Op voorbemeste potgrond hoeft door het gebruik van Aptus Startbooster geen groeivoeding meer te worden gebruikt. Door het gebruik van Startbooster kan de voorgroeifase worden ingekort. Gebruik 25 ml per 100 liter (1: 4000) vanaf de voorgroeifase tot en met eerste week bloei. Schudden voor gebruik. Bepaal de EC waarde na het toevoegen van de groeivoeding. Voeg vervolgens pas Aptus Startbooster toe. Aptus Startbooster is een volledig organisch product. Ben voorzichtig met het gebruik van organische producten zoals Startbooster bij fijne irrigatiesystemen. In dit soort systemen vergroot het gebruik van Aptus Startbooster de kans op verstoppingen. Gebruik bij druppelsystemen daarom altijd naast Aptus Startbooster een product dat irrigatiesystemen schoon houdt (System-Clean).

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Aptus Startbooster

22,87360,17