Aptus Topbooster

29,32489,32

Aptus Topbooster is 100% organisch met actieve stoffen die de vorming van bloemen stimuleren. De actieve stoffen zorgen voor de vorming van grotere vruchten met meer vezels, hars en suikers, wat de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Topbooster helpt de natuurlijke smaak te verbeteren terwijl ook het uiterlijk van uw product erop vooruit gaat.

Artikelnummer: 900610 Categorieën: ,

Beschrijving

Aptus Topbooster

APTUS TOPBOOSTER
Topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator. Net zoals de Startbooster is ook Topbooster een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Topbooster bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben op het bloeiproces. De actieve stoffen van Topbooster zorgen voor de vorming van grote bloemen met veel vezels en suikers. Deze bloemen blinken uit door gewicht en kwaliteit. Het effect van Topbooster op het uiterlijk en smaak is onovertroffen.
Ook voor Topbooster geldt weer dat dit product door de hoge concentratie goedkoop in het gebruik is. Vaak volstaat een kleine verpakking omdat met deze kleine verpakking veel voedingswater kan worden aangemaakt. Een bijkomend voordeel is dat klanten niet onnodig met grote kannen hoeven te slepen.
Wat doet Aptus Topbooster:

Vorming van grote bloemen met veel vezels
Kwalitatieve verbetering van uiterlijk en smaak
Snellere vorming van grotere bloemen
Betere kwaliteit eindproduct

Tips & Trucs

Topbooster heeft in een iets hogere dosering een nog beter effect. Probeer eens een dosering tot maximaal 40ml/100l.
Maak een vat met Topbooster binnen 3 dagen op. Het beste is om de oplossing meteen op te maken.
Topbooster is een organisch product. Hierdoor kan enige aanslag in het voedingsvat ontstaan.
Organische meststoffen zijn altijd beter opneembaar voor planten dan mineralen meststoffen.
Gebruik altijd System-Clean als Topbooster in druppelsystemen wordt gebruikt.
Samenstelling

De actieve stoffen van Topbooster zijn op kwaliteit en opneembaarheid geselecteerd. Door de snelle opneembaarheid van de actieve stoffen heeft Topbooster een krachtig effect op het bloemvormingsproces.

Aminozuren
Polysacharides
Sporenelementen (boor/ijzer/molybdeen)
Diverse bloeibevorderende natuurlijke planthormonen (auxines)
Vitaminecomplexen

Toepassing
Omdat Topbooster een complete mix van actieve stoffen gericht op het bloei- en afbloeiproces bevat adviseren wij een vroeg en langdurig gebruik van dit product. Gebruik Topbooster als supplement naast NPK voeding. Gebruik 20 ml per 100 liter (1: 5000) vanaf de tweede week bloei tot en met de laatste week.
Topbooster is een volledig organisch product. Ben voorzichtig met het gebruik van organische producten zoals Topbooster bij fijne irrigatiesystemen. In dit soort systemen vergroot het gebruik van Topbooster de kans op verstoppingen. Gebruik bij druppelsystemen daarom altijd naast Topbooster een product dat irrigatiesystemen schoon houdt (System-Clean).
Bloei en afbloeistimulator. Topbooster is verkrijgbaar in 250ml, 500ml, en 1000ml verpakkingen.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Aptus Topbooster

29,32489,32