Aanbieding!

Ata Awa Leaves A+B

33,7353,72

Ata Awa Leaves A & B groeivoeding is speciaal door Atami ontwikkeld voor de Wilmasystemen, de NFT, de bubler(DWC) en de recirculerende hydrosytemen.

Artikelnummer: 4516-5054 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ata Awa Leaves A+B

Ata Awa Leaves A+B

Ata Awa Leaves A & B groeivoeding is speciaal door Atami ontwikkeld voor de Wilmasystemen, de NFT, de bubler(DWC) en de recirculerende hydrosytemen. Ata Awa Leaves A & B groeivoeding werkt pH-regulerend, dit houdt in dat de pH tussentijds nauwelijks aangepast hoeft te worden waardoor de groeispurt van de plant sneller en evenwichtiger plaatsvindt. Door hergebruik van het voedingswater maakt de plant verscheidene malen gebruik van dezelfde voeding. Dankzij de complex aangepaste formule van Ata Awa Leaves A & B is de plant gegarandeerd van een optimale voedingsoplossing gedurende de gehele groeifase.ToepassingAta Awa Leaves A & B in gelijke delen mengen met water voor in de groeifase. Gewenste watertemperatuur: 21-25 C.KweektipWerkt fantastisch in combinatie met de wortelstimulator Ata Rootfast, Hydro Rokz en steenwol.

Dosering1-4 ml A en 1-4 ml B per liter voedingswater.NPK waardeAwa Leaves A 6-0-3 (w/v)Awa Leaves B 1-3-4 (w/v).Kwaliteit gewaarborgdDe stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

,

Levertijd

Ata Awa Leaves A+B

33,7353,72Opties selecteren