Aanbieding!

Ata NRG Alga-C

6,0366,45

Biologisch kweken wordt steeds populairder. Deze vloeibare bio-stimulator komt dan ook als geroepen. De Alga-C is een bio-stimulator die is samengesteld uit organische grondstoffen zoals diverse zeewieren. Hierdoor bevat het een rijkdom aan aminozuren, sporenelementen, vitaminen en plantaardige hormonen. Op die manier helpt het stress voor de plant te voorkomen en zorgt het ervoor dat de plant in alle behoeften wordt voorzien.

Artikelnummer: 4528-5065 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ata NRG Alga-C

Ata NRG Alga-C

Biologisch kweken wordt steeds populairder. Deze vloeibare bio-stimulator komt dan ook als geroepen. De Alga-C is een bio-stimulator die is samengesteld uit organische grondstoffen zoals diverse zeewieren. Hierdoor bevat het een rijkdom aan aminozuren, sporenelementen, vitaminen en plantaardige hormonen. Op die manier helpt het stress voor de plant te voorkomen en zorgt het ervoor dat de plant in alle behoeften wordt voorzien. Dit komt de conditie van uw gewas ten goede, zodat de kans op ziekten en tekorten drastisch afneemt. Kortom, onmisbaar voor een gezonde plant!

ToepassingKan tijdens het gehele groei- en bloeistadium als aanvulling op de reguliere voeding dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Alga-C kan ook als bladvoeding worden gebruikt. In dat geval besproeit men de bladeren.

DoseringAls aanvulling op de voeding: 2 tot 5 ml per liter voedingswater.Als bladvoeding: 1 tot 3 ml per liter water. Zowel de boven- als de onderkant van de bladeren besproeien.NPK waarde0-0-0 (w/v).

Kwaliteit gewaarborgdDe stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

, , ,

Levertijd

Ata NRG Alga-C

6,0366,45Opties selecteren