Aanbieding!

B'Cuzz Hydro A+B

9,5054,25

Hydro Nutrition A&B is speciaal ontwikkeld voor het kweken op hydrosystemen, waarbij het voedingwater na het bevloeien uit het substraat weglekt en niet opnieuw wordt gebruikt. B'cuzz Hydro Nutrition A&B wordt veel gebruikt bij de teelt op steenwol en mapito. Het is een professionele bio-minerale voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de B'cuzz Hydro Nutrition A&B vrijwel alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium.

Artikelnummer: 4509-5049 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

B'Cuzz Hydro A+B

B'Cuzz Hydro A+B

Hydro Nutrition A&B is speciaal ontwikkeld voor het kweken op hydrosystemen, waarbij het voedingwater na het bevloeien uit het substraat weglekt en niet opnieuw wordt gebruikt. B'cuzz Hydro Nutrition A&B wordt veel gebruikt bij de teelt op steenwol en mapito. Het is een professionele bio-minerale voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de B'cuzz Hydro Nutrition A&B vrijwel alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium.ToepassingDeze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B'cuzz Hydro Nutrition A&B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Gebruik water op kamertemperatuur (21°C) voor het beste resultaat.KweektipNaast de B'cuzz Hydro Nutrition A&B wordt het gebruik van bio-stimulatoren aanbevolen.Hydro Nutrition AAlleen te gebruiken in combinatie met B’cuzz Hydro Nutrition B.Hydro Nutrition BAlleen te gebruiken in combinatie met B’cuzz Hydro Nutrition A.

DoseringDagelijks 1 tot 3 ml A en 1 tot 3 ml B per liter water.pH tussen 5,5 – 5,8EC tussen 1,0 – 2,5.NPK waardeHydro Nutrition A 6-0-6 (w/v)Hydro Nutrition B 1-5-6 (w/v).Kwaliteit gewaarborgdDe stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

, ,

Levertijd

B'Cuzz Hydro A+B

9,5054,25Opties selecteren