Aanbieding!

B'Cuzz Soil A+B

9,5054,25

Een (jonge) plant heeft behoefte aan belangrijke meststoffen. Wat dat betreft staat onze B'cuzz Soil Nutrition A&B nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op aarde en/of (pot)grond.

Artikelnummer: 4506-5046 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

B'Cuzz Soil A+B

B'Cuzz Soil A+B

Een (jonge) plant heeft behoefte aan belangrijke meststoffen. Wat dat betreft staat onze B'cuzz Soil Nutrition A&B nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op aarde en/of (pot)grond. Het is een professionele bio-minerale voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de B'cuzz Soil Nutrition A&B vrijwel alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium. B'cuzz Soil Nutrition A&B is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenteelt.

ToepassingDeze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B'cuzz Soil Nutrition A&B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Gebruik water op kamertemperatuur (21°C) voor het beste resultaat..KweektipNaast de B'cuzz Soil Nutrition A&B wordt het gebruik van bio-stimulatoren aanbevolen..Soil Nutrition AAlleen te gebruiken in combinatie met B’cuzz Soil Nutrition B..Soil Nutrition BAlleen te gebruiken in combinatie met B’cuzz Soil Nutrition A..DoseringZwaar bemeste (pot)grond:Dagelijks 1 tot 3 ml A en 1 tot 3 ml B per liter water..Licht bemeste (pot)grond:Dagelijks 1 tot 5 ml A en 1 tot 5 ml B per liter water..pH tussen 5,5 – 5,8EC tussen 1,0 – 2,5.NPK waardeSoil Nutrition A 4-0-4 (w/v)Soil Nutrition B 1-3-5 (w/v).Kwaliteit gewaarborgdDe stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

, ,

Levertijd

B'Cuzz Soil A+B

9,5054,25Opties selecteren