Aanbieding!

B'Cuzz Soil Booster Universal

4,9992,53

Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op aarde. Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt het voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm.

Artikelnummer: 4511-5053 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

B'Cuzz Soil Booster Universal

B'Cuzz Soil Booster Universal

Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op aarde. Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt het voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm. Micronutriënten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Soil Booster de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

ToepassingVanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.KweektipAtami adviseert het gebruik van Soil Booster in combinatie met de B’cuzz bloeistimulator voor een optimaal resultaat.

DoseringWeek 1 en 2: 0,5 – 1,0 ml per liter water;Week 3 en 4: 0,1 – 0,5 ml per liter water;Week 5 en 6: 0,1 – 0,5 ml per liter water.Kwaliteit gewaarborgdDe stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

, ,

Levertijd

B'Cuzz Soil Booster Universal

4,9992,53Opties selecteren