Bio G Power Aarde voeding 1-compo

6,7048,95

Bio-G-Power Terra Basic1 Component is een volledige, vlot werkende professionele meststof. Dit middel is ontwikkeld voor planten op alle gronden.
Door de meststoffen hoger of lager te doseren, kan de EC aangepast worden. Als je wilt, kun je de pH corrigeren met BIO-G-POWER pH plus of BIO-G-POWER pH min.Bio-G-Power Terra Basic1 Component is uitermate makkelijk in gebruik. Het lost snel op en is ook geschikt voor bewateringssystemen.

Artikelnummer: 955100 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio G Power Aarde voeding 1-compo

Bio G Power Aarde voeding 1-compo
Bio-G-Power Terra Basic1 Component is een volledige, vlot werkende professionele meststof. Dit middel is ontwikkeld voor planten op alle gronden.Door de meststoffen hoger of lager te doseren, kan de EC aangepast worden. Als je wilt, kun je de pH corrigeren met BIO-G-POWER pH plus of BIO-G-POWER pH min.Bio-G-Power Terra Basic1 Component is uitermate makkelijk in gebruik. Het lost snel op en is ook geschikt voor bewateringssystemen.Toepassing:Los 250ml 1 Component op in 100 liter water (1:400 ).De EC is dan 0,9 mS – 1,6 mS (=EC van de voeding + EC van het leidingwater).Roer goed en laat de voedingsoplossing enkele uren staan.Bio-G-Power Terra Basic1 Component dient regelmatig toegevoegd te worden. Het is aanbevolen om voor gebruik het middel goed te schudden.Vorstvrij en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio G Power Aarde voeding 1-compo

6,7048,95