Bio G Power – Power Top

53,91404,26

Bio G Power Powertop is een 100% natuurlijk booster en het middel om de groei en de rijping van onder andere knoppen, vruchten en bloemen te stimuleren. De Powertop booster stimuleert een explosieve groei en bloei van de bloemen van de planten.

Artikelnummer: 955300 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio G Power – Power Top

Bio G Power – Power Top
Bio G Power Powertop is een 100% natuurlijk booster en het middel om de groei en de rijping van onder andere knoppen, vruchten en bloemen te stimuleren. De Powertop booster stimuleert een explosieve groei en bloei van de bloemen van de planten.Powertop Booster is gebaseerd op plantenextracten en mineralen en is 100% van natuurlijke oorsprong. Powertop van Bio G Power bevat tevens een unieke mix van plantaardige hormonen die de plant stimuleren om het rijpingsproces op te starten. POWER TOP zorgt ervoor dat aan het einde van de teelt alle kracht van de plant naar de vruchten en bloemen gaat. Powertop geeft geen verstoppingen in de leidingen en hoeft niet verhit te worden. Toepassing:
Powertop kan toegepast worden bij de teelt op aarde, hydro en cocos. Powertop uitsluitend toepassen aan het einde van de teeltfase in de laatste 3 weken. Powertop gewoon naast je basisvoeding gebruiken, is niet EC verhogend! Powertop werkt optimaal in combinatie met een basisvoeding (BIO-G-POWER Aarde 1 Component, Multi Hydro A+B) en BIO-G-POWER Bloeistimulator (BIO 3).

Adviesdosering: 100 ml op 100 liter water (1:1000)

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio G Power – Power Top

53,91404,26