Bio Nova autoflowering supermix

17,88220,53

Bio Nova één-component Supermix, speciaal ontwikkeld voor autoflowering planten, zonder specifieke behoefte aan langere of kortere periodes van daglicht om hun bloei cyclus te starten. Dit type plant wordt steeds interessanter omdat het prachtige bloemen uit zaden produceert in ongeveer 60 dagen en niet een heleboel ervaring om mee te werken nodig hebben.

Artikelnummer: 900142 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova autoflowering supermix

Bio Nova autoflowering supermix
Bio Nova één-component Supermix, speciaal ontwikkeld voor autoflowering planten, zonder specifieke behoefte aan langere of kortere periodes van daglicht om hun bloei cyclus te starten.
Dit type plant wordt steeds interessanter omdat het prachtige bloemen uit zaden produceert in ongeveer 60 dagen en niet een heleboel ervaring om mee te werken nodig hebben.
Vanuit technologisch oogpunt is het makkelijker om mooie resultaten met dit soort planten te behalen dan bij planten die afhankelijk zijn van lange of korte flikkeringen voor hun bloeicyclus.
Omdat Bio Nova staat voor nieuwe ontwikkelingen, werd een speciaal samengestelde meststof gemaakt met deze planten in het achterhoofd, voor gemak, eenvoud en economie.
Autoflower-SuperMix werkt op dezelfde manier als de reeds bestaande Bio Nova SuperMixes en kan gewoon in onze bestaande schema’s worden gemonteerd. Aangezien de derde week, wanneer de bloei, PK 13-14 als Superbloeier moet worden gecombineerd met Autoflower-Supermix langs de bloeitijd.
Dat is de basis. Uiteraard met Bio Nova hebben we meer opties en voor meer toegewijde telers u BN Roots voor de eerste weken en onze boosters BN X-cel, The MissingLink en onze finaliser VitaSol maken een goed team met Autoflower-SuperMix.
Als de groei in middelgrote potten, Bio Nova substraten zijn de perfecte keuze, onze Coco fiber stenen of zakken of het klaar substraat Bio Nova Soilmix A-Quality. Autoflower-SuperMix een NPK verhouding van 7-3-5, iets anders dan de andere SuperMixes te passen aan de specifieke behoeften van de autoflowering planten.
De sporenelementen worden eveneens aangepast en de toevoeging van gefermenteerde algen garandeert topresultaat.
Deze meststof bestaat uit:

Macro-elementen zoals NO 3, NH 4, NH 2, SO 4, P, K, Ca. Mg en Si;
Micro-elementen zoals Fe, Mn, Zn, B. Cu en Mo;
Vitaliserende organische extracten uit algen en kruiden.

Organische additieven aan autoflower-SuperMix achtige gefermenteerde algen en kruiden die voorkomen:

Het stimuleren van de plant eigen productie van hormonen en het immuunsysteem, het bevorderen van een lagere ziekte tarief;
Versterking van het wortelstelsel;
Het reinigen van de drip-emitter-systemen;
Afremmen van afgestorven wortels in beschikbare voedingsstoffen;
Behoud en het stimuleren van nuttige micro-organismen;
Duurzaam: geschikt voor gebruik in recirculatiesystemen.

Alle bovengenoemde elementen 100% zuiver en vrij van ballaststoffen. Daarom wordt deze meststof direct en gemakkelijk geabsorbeerd. Autoflower-Supermix zorgt voor een uitgebreid substrat, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete meststof voor zowel groei- en floweringperiod.
Dosering
Continu mengen 15-33 ml. per 10 liter water. Dosering PK 13-14: begin met 1,5 ml. in de tweede week en op te bouwen tot 10 ml. per 10 liter. In gebieden met een laag kalk cijfer (zacht water), kan Ca 15 worden toegevoegd.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio Nova autoflowering supermix

17,88220,53