Bio Nova Coco-Forte A+B

23,28223,38

BioNova Coco-Forte A+B kokos substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor kokos kwekers, onder andere doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teelt.Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen.

Artikelnummer: 901512 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Coco-Forte A+B

Extreem geconcentreerde meststof voor groei + bloei
Coco Forte A+B is de meest kosteneffectieve en eenvoudigste oplossing voor de teelt op elk kokosvezelsubstraat. Door de korte buffering in de kokossubstraten is deze extreem geconcentreerde Coco Forte A+B combinatie speciaal samengesteld voor de meest effectieve opname van de benodigde elementen. Deze combinatie bevat alle food grade mineralen en sporenelementen voor een snelle groei en uitbundige bloei. Planten nemen alle mineralen van voedingskwaliteit direct op, waardoor u uw planten optimaal kunt beheersen. Coco Forte A moet worden gebruikt in combinatie met coco Forte B .

Wat is BioNova Coco Forte A+B?

Coco Forte A+B is een complete voedingsoplossing van een “Food-Grade”-kwaliteit, en de sporenelementen zijn gechelateerd zodat ze binnen een groter pH-bereik kunnen worden opgenomen.Het aanbrengen van deze meststoffen is vrij eenvoudig en beperkt zich tot het afmeten van gelijke hoeveelheden Coco Forte A+B en deze één voor één in het water mengen. Aan deze A+B meststof zijn verschillende elementen toegevoegd die met name bij hergebruik een optimale groei en bloei op kokosvezelsubstraten garanderen. Zorg ervoor dat het substraat bij hergebruik vrij is van ziekten, plagen of virussen.

Tips van Bionova-telers
✔   Wil je de vegetatieve fase een boost geven, gebruik dan deel A met een dubbele dosis ten opzichte van deel B (2 delen van A: 1 deel van B).

✔   Aan de andere kant. als je de productieve fase wilt induceren en bevorderen. en daardoor een snellere en betere bloei. gebruik deel B in een dubbele dosis vergeleken met deel A (2 delen van B: 1 deel van A).

✔ Te   gebruiken om tekortkomingen te behandelen: Als de planten tekorten vertonen aan stikstof (N) calcium (Ca) magnesium (Mg) ijzer (Fe) of andere micro-elementen, kan component A worden toegepast op de teelt, dit kan worden toegepast door middel van wortelirrigatie of door bladspray, om planten snel te herstellen van het voedingstekort.

✔   Aan de andere kant. als er in de gewassen tekorten zijn aan fosfor (P). kalium (K) of zwavel (S), kunnen we component B ook als bladspray toepassen.
Hoe Bionova Coco Forte A + B gebruiken?Bionova Coco Forte A+B is bruikbaar vanaf de eerste groeiweek tot een week voor de oogst. doorspoelen is verplicht.Bionova Coco Forte A+B is mengbaar met alle Bionova stimulatoren. mineralen. universalia & ondergronden.Bionova Coco Forte A+B is gemaakt voor irrigatiesystemen.

Verkrijgbaar in eenheden

1 liter
5 liter

Technische specificaties
Continu 9-18 ml per 10 liter water. vanaf de eerste dag tot een week voor de oogst.

Toepassing als bladsprayAlleen in bijzondere gevallen.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio Nova Coco-Forte A+B

23,28223,38