Bio Nova Longflower-Supermix

17,88221,58

Eén component NPK meststof met EDTA gechelateerde spoorelementen in een speciale formule voor planten met een lange bloeiperiode en lagere stikstof behoefte.

Artikelnummer: 901506 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Longflower-Supermix

BIO NOVA LONGFLOWER-SUPERMIX
LongFlower-SuperMix is ​​één component kunstmest speciaal ontwikkeld voor planten met een lange bloeitijd en lage stikstofbehoefte. Deze combinatie bevat alle mineralen en sporenelementen, die nodig zijn voor een snelle en overvloedige bloei. Voedingsstoffen Groei en bloei, en A / B zijn gecombineerd tot één product, wat het kweken zeer eenvoudig maakt.
Deze meststof bestaat uit:

Macro-elementen zoals NO 3, NH 4, NH 2, SO 4, P, K, Ca, Mg en Si;
Micro-elementen zoals Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo;
Vitaliserende plantenextracten.

Alle hierboven genoemde elementen zijn 100% zuiver, van natuurlijke oorsprong en vrij van ballaststoffen. Daarom is deze meststof snel opneembaar en een lage EC volstaat. LongFlower-Supermix zorgt voor een uitgebreid substraat, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei. Voeg een supplement van PK 13-14 toe tijdens de bloeiperiode. Ondanks de toepassing van chelaten (micro-elementen) en het feit dat deze meststof vrijwel pH-onafhankelijk is, kan het nodig zijn de pH (bij voorkeur met fosforzuur) aan te passen in extreme gevallen. Een pH-waarde van 5,8 (5,5-6,7) wordt aanbevolen. (Controleer de pH-meter éénmaal per maand met de juiste pH-tester)
Dosering
Continu mengen 15-33 ml. per 10 liter water. Dosering PK 13-14: begin met 1,5 ml. in de tweede week en op te bouwen tot 10 ml. per 10 liter. In gebieden met een laag kalk cijfer (zacht water) kan Ca 15 worden toegevoegd.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio Nova Longflower-Supermix

17,88221,58