Bio Nova Micro-mix (sporenmix)

11,19277,49

BN Micrmix (Sporenmix) elementen zijn zeer kleine hoeveelheden van een aantal elementen, die onontbeerlijk zijn bij een groot aantal biologische processen. 
Een tekort aan dergelijke elementen uit zich onmiddellijk in het niet meer goed functioneren van een groot aantal functies in het gewas met als gevolg allerlei tekortverschijnselen en uiteindelijk afsterving.

Artikelnummer: 900224 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Micro-mix (sporenmix)

Bionova MicroMix (sporenmix) 1 liter
Een van de elementen die onmisbaar is in de Bionova’s lijn van vloeibare minerale meststoffen is magnesium. Spoorelementen zijn zeer kleine hoeveelheden van verschillende elementen, die onmisbaar zijn voor een groot aantal biologische processen. Een tekort aan dergelijke elementen uit zich onmiddellijk in het slecht functioneren van een groot aantal functies van de plant, uiteindelijk resulterend in allerlei onvolkomenheden en uiteindelijk het afsterven van de plant. Een tekort aan spoorelementen uit zich altijd in de jonge bladeren omdat de sporenelementen niet meer in de plant kunnen worden vervoerd. Deze spoorelementen-mix moet worden gebruikt om onvolkomenheden te lossen of als basis voor een complete voeding.
Samenstelling
36% Fe (ijzer HEEDTA); 0,08% Mn (mangaan EDTA); 0,4% Bo (borium monohydraat); 0,09% Zn (zink EDTA) en 0,06% Mo (natriummolybdaat).
Een dosering van 1: 1000 verhoogt de totale hoeveelheid:

 Fe per 100 umol
 Mn met 25 umol
 Bo door 140 umol
 Zn met 16 umol
 Mo met 5 umol

Dosering
In het geval van tekortkomingen toe te voegen 25-50 ml per 100 liter voedingsoplossing. Bij een basis voor een complete mix continu toe 25 ml per 100 liter water. Merk op dat wanneer u al gebruik maakt van een van de belangrijkste meststoffen Bio Nova’s is het niet nodig om micromix gebruiken.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova Micro-mix (sporenmix)

11,19277,49