Bio Nova Nutri-Forte A+B

8,49218,89

Al jaren vormt Nutri Nova A/B substraat meststof de meest eenvoudige oplossing voor het kweken op kunstmatig substraat zoals steenwol en andere substraten. 
Doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product is de toepassing heel eenvoudig. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teelt

Artikelnummer: 901507 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Nutri-Forte A+B

BIO NOVA NUTRI FORTE A+B 
Nutri Forte A + B substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor het kweken op kunstmatig substraat zoals bijvoorbeeld steenwol. Een van de redenen die het product zo gemakkelijk maakt is de combinatie van nutriënten groei en bloei tot één product; twee flessen / vaten is alles wat je nodig hebt voor de gehele groei. De meststof is vrij van overtollige ingrediënten en bevat alleen mineralen die de planten direct kunnen absorberen.
Met andere woorden: Nutri Forte A + B is een complete voeding met het gebruiksgemak van een synthetisch A + B-systeem en de kwaliteit van de beste biologische mest. Alle mineralen zijn van een “Food-Grade” kwaliteit en de elementen zijn gechelateerd om in een bredere pH-range opgenomen te worden.
De toepassing van deze meststoffen is bijzonder eenvoudig en beperkt zich tot afmeten van de juiste hoeveelheden A en B en meng ze een voor een in het water. Na het mengen, kan het nodig zijn om de pH op 5,8 (5,5-6,5) aan te passen door middel van fosforzuur. (Controleer de pH-meter éénmaal per maand door middel van de juiste pH-tester) Nutri Forte is de beste Hydro-meststof op de markt en overtreft vergelijkbare voedingsstoffen. Het kweken met Nutri Forte resulteert in topresultaten, vooral wanneer de andere factoren (licht, lucht en plantmateriaal) ook optimaal zijn.
Dosering
10-23 ml. A en B per 10 liter water. Wanneer de aanbevolen zorgproducten worden gebruikt, is een TOP resultaat gegarandeerd.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova Nutri-Forte A+B

8,49218,89