Bio Nova P 20% Fosfor

11,02186,87

Fosfor is van oudsher bekend als activator van wortelactiviteit en bloeibereidheid van elke plant. Ook komt fosfor voor als bestandsdeel van de celmembramen en is het een moleculaire bouwsteen van de energiedragers ATP en ADP en het DNA.Fosfor zorgt verder voor een goede stofwisseling van suikers en de vorming van enzymen.

Artikelnummer: 900431 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova P 20% Fosfor

Bio Nova P 20% Fosfor
Fosfor is van oudsher bekend als activator van wortelactiviteit en bloeibereidheid van elke plant. Ook komt fosfor voor als bestandsdeel van de celmembramen en is het een moleculaire bouwsteen van de energiedragers ATP en ADP en het DNA. Fosfor zorgt verder voor een goede stofwisseling van suikers en de vorming van enzymen.
 
Een fosfor gebrek uit zich in een achterblijvende groei en een paarse verkleuring van de hoofdnerven aan de onderkant van het blad en paarse stengels door een anthocyaanophoping. Fosfor overmaat uit zich in een slecht groeiende plant met een geïnduceerd zink gebrek.
 
Het probleem is altijd geweest om een fosforvorm toe te dienen met een absolute en eer snelle opneembaarheid zonder schadelijke bijwerkingen.
 
P 20 is snel opneembaar en heeft geen bijwerkingen.
P 20 is ballast- en chloorvrij.
 
Een dosering van 1:1000 verhooft het P cijfer met 3,5 mmol.
 
DOSERING: Als extra om wortelvorming en/of bloeibaarheid te stimuleren 25-100 ml. per 100 liter voedingsoplossing.
 
Let op: een te hoge dosering kan de opname van de andere voedingsstoffen beïnvloeden.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova P 20% Fosfor

11,02186,87