Bio Nova Roots

24,09773,84

Bio Nova BioRoots draagt zorg voor een betere en snellere wortelontwikkeling, een betere voedselopname, een hogere stressbestendigheid tegen alle invloeden , een effectiever gebruik van aanwezige meststoffen, een grotere opbrengst bij alle geteste gewassen.Kortom: EEN HOGERE RENTABILITEIT.

Artikelnummer: 900310 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Roots

Snelle wortelontwikkeling
Bionova Roots activeert een betere en snellere wortelontwikkeling, meer wortelharen, een hogere voedselopname, meer weerstand tegen stress, effectiever gebruik van voedingsstoffen en een hogere opbrengst op alle geteste gewassen.

Wat is BN Roots?
Bionova Roots is een van de eerste door Bionova gevestigde producten, ontwikkeld met uitgebreid onderzoek naar wortelontwikkeling en -versterking. Dit product is onderzocht en gefabriceerd met verschillende Europese tuinbouwbedrijven en universiteiten wereldwijd, Bionova Roots bestaat uit de volgende hoofdingrediënten:- Humuszuren (verbetert de opname van zuurstof, versnelt de wortel- en celontwikkeling en versnelt het transport van ionen)- Kelp (genezing van wonden en van chlorose, verhoogt de chlorofylontwikkeling en meer wortelhaarontwikkeling)- Ascorbinezuur (vitamine C)- Thiamine (vitamine B1)- Myo-inositol (ook bekend als vitamine B7, voor celvorming wanden)- L-glycine (aminozuur, voor een betere weerstand en groei)

Tips van Bionova-telers?
✔ Gebruik Bionova Roots vaker tijdens periodes van hoge stress en extra specifieke voedingsbehoeften. zoals bijvoorbeeld bij de productie van moederplanten en klonen net voor en na de snijoperaties.
✔ Bionova Roots kan helpen bij vertraagde of geblokkeerde groei of problemen met het wortelstelsel door insecten. schimmels of overmatige irrigatie of gewoon om het gewas te verbeteren door Bionova Roots 2,5 ml/liter als bladspray te gebruiken en het substraat goed te draineren/drogen.
✔ Spray Bionova Roots op klonen en jonge zaailingen tijdens beworteling met een verdunningssnelheid van 0,5-0,75 ml/liter.

Hoe gebruik je Bionova Roots?
Bionova Roots moet worden aangebracht vanaf de eerste groeiweek tot 3 opeenvolgende weken na de eerste toepassing.Bionova Roots is mengbaar met alle Bionova meststoffen, stimulatoren, mineralen, universalia & substraten.Bionova Roots kan gebruikt worden als irrigatie en als bladspray.

Verkrijgbaar in eenheden
– 250ml
– 1 liter
– 5 liter

Technische specificaties
Toepassing in de irrigatieGebruik Bionova Roots de eerste 3 weken in een verdunningssnelheid van 8-5 ml per 10 liter water.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova Roots

24,09773,84