Bio Nova Vitrasol

7,7656,01

Vitrasol is een vloeibare organische bodemverbeteraar op kalibasis (6%) en van plantaardige oorsprong. Hierdoor wordt Vitrasol gemakkelijk door het gewas wordt opgenomen en is uitermate geschikt als omzetter van aanwezige voeding, met kalium als toevoeging.

Artikelnummer: 900437 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Vitrasol

Bio Nova VitaSol
Vitasol is een vloeibare organische bodemverbeteraar op kalibasis (9 %) en van plantaardige oorsprong. Hierdoor wordt Vitrasol gemakkelijk door het gewas wordt opgenomen en is uitermate geschikt als omzetter van aanwezige voeding, met kali als toevoeging. Vooral in perioden van hoge productie en snelle groei (kunstmatig belichte gewassen) of bij groeistagnatie als gevolg van tekorten, laat Vitrasol zich zeer effectief inzetten. Dit product wordt zowel door de wortels als via het blad opgenomen, hierbij is verbranding van het gewas vrijwel uitgesloten.
Vitasol is eenvoudig met water te vermengen en kan via het druppel leidingsysteem worden toegediend, maar naspoelen is aan te bevelen. Dankzij de organisch plantaardige oorsprong zorgt Vitasolvoor een evenwichtige en gelijkmatige groei, een sterke haar-wortelontwikkeling, een goede kleur van het gewas en een hoge natuurlijke weerstand tegen ziekten. Vitasol voegt naast kali tevens kalk toe en bevat veel spoorelementen. Dit product geeft een extra zoete smaak aan vruchten.
Dosering:

Tijdens de gehele cyclus 2,5-5 ml. per 10 liter. 
Als een zoetstof: in de laatste weken van de bloeiende periode: 5-15 ml. per 10 liter.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Bio Nova Vitrasol

7,7656,01