Bio Nova X-cel Pro

16,01444,21

Bio Nova X-Cel Booster is een natuurlijke stimulator voor de groei en bloei. Dit product is toe te passen op alle plantensoorten, en geeft een verhoging van kwantiteit en kwaliteit.; en dus meer opbrengst welke van hogere kwaliteit is!

Artikelnummer: 900435 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova X-cel Pro

Bio Nova X-cel booster 250 ml
Bio Bova X-cel booster is een groei- en bloeistimulator op natuurlijke basis en geschikt voor alle soorten planten. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit worden met behulp van deze BN X-cel aantoonbaar verhoogd. Oftewel meer opbrengst met een hogere kwaliteit. 

De ingrediënten van BN X-cel booster zijn vervaardigd van plantenextracten die de stofwisselingsprocessen verbeteren, waaronder de fotosynthese en hiermee worden de koolhydraten opgebouwd. De stoffen die gecombineerd worden in de X-cel booster stimuleren de biochemische functies. De verschillende aminozuren stimuleren de hormonen van het gewas. 

Het gebruik van BN X-cel zorgt ervoor dat er een zeer uitgebreid wortelstelsel wordt gevormd en de plant zal sneller en fitter groeien. BN X-cel geeft vanaf dag 1 na de aanplant een boost aan het groei- en bloeiproces waardoor de plant eerder aanslaat en er weinig uitval zal zijn met een hogere opbrengst van 10-25%. BN X-cel kan gecombineerd worden met alle meststoffen en kunt u in alle substraten toevoegen.

De ingrediënten van Bio Nova X-cel booster:

vitaminen
natuurlijke groei- en bloeistimulatoren
bacteriën
vrije aminozuren
spoorelementen
enzymen
kelp en veenhumuszuren

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova X-cel Pro

16,01444,21