Bio Nova Zym

9,39254,49

BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar. Enzymen bevorderen het watervasthoudende vermogen van elk medium en vermindert de oppervlaktespanning van water, zodat het sneller en tot grotere dieptes doordringt.Terwijl BN-Zym doordringt, brengt het meer zuurstof in het medium!

Artikelnummer: 900436 Categorieën: ,

Beschrijving

Bio Nova Zym

Bio Nova BN-Zym 
BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar.Enzymen bevorderen het watervasthoudende vermogen van elk medium en vermindert de oppervlaktespanning van water, zodat het sneller en tot grotere dieptes doordringt.Terwijl BN-Zym doordringt, brengt het meer zuurstof in het medium!
Enzymen zijn sterk gespecialiseerde eiwitmoleculen en treden op als katalysator in tal van biochemische processen.Enkele van de opvallende eigenschappen van enzymen zijn wel de specificiteit en vooral de snelheid waarmee ze werken.Omzetting van suiker in alcohol duurt via chemische weg enkele weken tot zelfs maanden, enzymen doen dit in seconden!De werking van een enzym is altijd 100 %, zonder afvalstoffen of bijproducten.
BN-Zym bewerkstelligt toenemende bacteriële activiteit, waardoor de voedingsstoffen en mineralen in de grond worden omgezet in een voor het gewas direct opneembare vorm.BN-Zym katalyseert de afvalstoffen en levert deze als opneembare voeding opnieuw aan het gewas.Een betere balans en minder gevoeligheid voor allerlei ziekten is het resultaat!Maar vooral zal het groeimedium schoon blijven van allerlei restzouten en ballaststoffen, dit is tijdens elke teelt belangrijk, maar zeker voor grond en kokos die meerdere malen gebruikt worden.
DOSERING:
Grond/kokos: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat,30 ml. per 100 liter.
Steenwol: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat,30 ml. per 100 liter
Substraatloze teeltwijzen zoals NFT- AQUA: toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat,50 ml. per 100 liter.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Bio Nova Zym

9,39254,49