Biobizz Acti vera

7,1520,85

Biobizz Acti Vera is de nieuwste toevoeging aan de Biobizz familie. Het is een biologische botanische activator die het immuunsysteem beschermt, de stofwisseling verbetert en de opname van voedingsstoffen verhoogt.

Artikelnummer: 940514 Categorieën: ,

Beschrijving

Biobizz Acti vera

Biobizz Acti Vera 250 ml
Biobizz Acti Vera is de nieuwste toevoeging aan de Biobizz familie. Het is een biologische botanische activator die het immuunsysteem beschermt, de stofwisseling verbetert en de opname van voedingsstoffen verhoogt. Na onderzoek en het uitproberen van combinaties van ingrediënten die goed samen zouden kunnen gaan met het plantenextract van aloe vera, werd het eindproduct uitgevonden genaamd Acti Vera. Het belangrijkste verschil met andere voedingen is dat Acti Vera van een plant gemaakt is en voor een plant is.
Acti Vera werkt vanuit de binnenkant en tegelijkertijd fantastisch wat betreft de schoonheid van de plant aan de buitenkant . En een mooie plant, in dit geval, betekent ook een gezonde plant: je bent wat je eet.
Biobizz Acti Vera geeft bescherming/activering van het immuunsysteem en kracht om te ontkiemen. Het bevordert de stofwisseling van de plant en opname van voedingsstoffen. Afbraak van suikers 100%.
Het gebruik: 5ml per liter water, bij elke bewatering. Biobizz Acti Vera is te gebruiken voor voedingsgewassen, meerjarige planten, kweekplanten en sierplanten in de groei- en bloeifase voor extra stimulans en voor zowel binnen- als buiten gebruik als spray.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Biobizz Acti vera

7,1520,85