Biobizz Bio-Grow

5,6168,21

Biobizz Bio-Grow
Bio-Grow is een compleet vloeibare biologische meststof die bij uitstek geschikt is voor alle aardesubstraten. Bio-Grow ruikt erg zoet door al zijn natuurlijke suikers die het bevat en zorgt tevens voor een ideale relatie met de in de aarde aanwezige bacteriën.

Artikelnummer: 940100 Categorieën: ,

Beschrijving

Biobizz Bio-Grow

Biobizz Bio-Grow
Bio-Grow is een volledig organische vloeibare meststof, die gedurende de gehele levenscyclus van de plant wordt toegepast. De meststof is geschikt voor de meeste grond- en groeimediamengsels en vormt de basis van het BioBizz mestsysteem.
Bio-Grow activeert de cruciale bodembacteriën in de groeimedia, die belangrijk zijn voor de opname van voedingsstoffen. Het hoofdbestanddeel is 100% biologische melasse gewonnen uit suikerbieten. Een ander belangrijk ingrediënt in Bio-Grow is tarwezetmeel. Omdat deze componenten bijproducten zijn van een natuurlijk fermentatieproces, bevat BioBizz Bio-Grow een bijzonder hoog gehalte aan betaïne, dat de microactiviteit in de bodem stimuleert. 
Verder bevat Bio-Grow ruim 70 sporenelementen en vitamine B1, B2, C en E.
Alle producten van BioBizz bevatten zeer weinig fosfaat, dat in grote hoeveelheden giftige afzettingen in het lichaam kan vormen en het milieu kan schaden.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Biobizz Bio-Grow

5,6168,21