Biobizz Fish-Mix

6,0567,15

Fish-Mix is altijd al een vertrouwde vriend geweest naar de biologische tuinman, omdat de voorwaarden van de bodem, het stimuleren van de microbiële activiteit en de versnelde groei. Ook sterk verdund in bladspray brengt spectaculaire resultaten.

Artikelnummer: 940108 Categorieën: ,

Beschrijving

Biobizz Fish-Mix

Biobizz Fish-Mix
Fish Mix van BioBizz is een organische vloeibare meststof die de biologische activiteit in de bodem stimuleert en de plantengroei versnelt.
Vismix bestaat uit een biologische visemulsie uit de Noordzee en Nederlands suikerbietenextract. In de bodem bevordert Fish Mix de vorming van micro-organismen en nuttige bacteriën. BioBizz Fish Mix is ​​ook zeer geschikt voor het verbeteren van andere groeimedia (bijv. kokos kokos).
Door de van nature milde samenstelling en het hoge stikstofgehalte is Fish Mix ook uitstekend geschikt voor bladvoeding tijdens de groeifase. Hiervoor kan een sterk verdunde oplossing direct op de bladeren worden gespoten. (Ideaal kort voor de donkere fase).
In overeenstemming met de richtlijnen met betrekking tot biologische landbouw, worden er geen zuren gebruikt voor extractie en wordt er geen BHT toegevoegd voor stabilisatie tijdens het productieproces van Fish Mix.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Biobizz Fish-Mix

6,0567,15