Aanbieding!

BioBizz PH+

3,8454,34

Biobizz Bio pH+ is een oplossing gemaakt van humuszuren die verkregen zijn uit natuurlijke bronnen.

Wissen
Artikelnummer: 2796-3969 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

BioBizz PH+

Biobizz Bio pH+ 1ltr

Biobizz Bio pH+ is een oplossing gemaakt van humuszuren die verkregen zijn uit natuurlijke bronnen. Het op een natuurlijke manier corrigeren van de pH is essentieel om planten in staat te stellen de maximale hoeveelheid voedingsstoffen te absorberen. De natuurlijke formule van Bio pH maakt een snelle pH-aanpassing mogelijk van elk type substraat en cultuur, zonder de microvie in de grond te beschadigen.

Het is ontworpen om perfect te werken met Biobizz-voedingsstoffen en kan in elk irrigatiesysteem worden gebruikt. Het gebruik ervan is geschikt zowel tijdens de periode van groei en bloei.

Gebruiksaanwijzing:

Meng de nodige Biobizz-voedingsstoffen en meet de pH van het preparaat. Gebruik 0,1 ml Bio pH- om de pH met 0,5 punt te verlagen. Voeg de benodigde hoeveelheid Bio pH- toe, meng gedurende 10 seconden en meet opnieuw het pH-niveau. Ga door met het toevoegen van Bio pH- totdat je het optimale pH-bereik van 6.2-6.5 hebt bereikt, en je bent klaar om de voedingsstoffenmix toe te dienen aan je planten.

Voordelen Bio Ph+

Bio pH+ kan zowel tijdens vegetatieve als bloeiperiodes, in elk irrigatiesysteem en in combinatie met elk Biobizz-substraat of vloeibaar product worden gebruikt. Bio pH- bevat geen sterke zuren. Met andere woorden, deze 100% biologische pH-regulator beschadigt de microgolven van het substraat niet.

Extra informatie

Gewicht 0.25 kg
Maat

, , ,

Levertijd

BioBizz PH+

3,8454,34Opties selecteren